Mădălina și George de la Puterea dragostei formează un cuplu


Cei doi tineri și-au dat seama că au sentimente unul pentru celălalt, așa că au decis să uite de fosta relație a lui George cu Mona.


In articol:

Veste neașteptată despre doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei. După mai multe săptămâni de tatonări, Mădălina și George au decis să nu își mai ascundă sentimentele și să formeze un cuplu.

Atunci când Mona a plecat din emisiune, Mădălina a spus că se simte atrasă de George, însă nu poate trece peste prietenia pe care o are cu fosta sa colegă.

De multe ori, George a declarat că își dorește să o cunoască și mai bine pe Mădălina și a spus că între ei există o chimie pe care nu o poate nega. Însă, mai mulți concurenți s-au arătat interesați de Mădălina. Dani a venit tocmai din Germania pentru a o cunoaște pe Mădălina, la fel și Rareș i-a spus că o place și că își dorește să formeze un cuplu cu ea.

Madalina si George
Madalina si George de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Potrivit grupurilor de susținere, Mădălina și George au decis să facă un nou pas al relației lor și să fie mai mult decât prieteni.

George și Mădălina, declarații de dragoste în fața tuturor

Zilele trecute, George i-a dat un ultimatum Mădălinei, iar răspunsul nu s-a lăsat prea mult timp așteptat:

„Tu trebuie să fii cu mine! Păi dacă ție îți place de mine și mie îmi place de ține, unde crezi că se va ajunge? Adică.. stai că tu ai niște bariere de trecut. La tine e mult de muncă. Eu te întreb ce mă interesează! Nu mai cer atenția de la două femei de când am plecat din România. Am cerut doar atenția ta. Nu îmi place indiferența, nu îmi place să fiu bătut la cap!

Tu ai fost singura care a punctat unde trebuia, pe lângă aspectul fizic, că ești o femeie foarte frumoasă! (…) Zâmbetul tău mi-l ofereai indiferent de conjunctură… normal că te vedeam, că nu-s prost! Tu ai un atu pentru că m-ai văzut cum reacţionez şi când sunt singur şi când sunt într-o relație, și ai putea să faci o balanță și ai putea să îți dai seama dacă “îmi faci față”! Să vezi dacă te poți plia pe stilul meu de relație sau de persoană. Asta este un atu foarte mare pentru tine, părerea mea”, i-a spus George colegei sale de competiție.


Abonează-te pe

Citește și:

Ramona de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Livian: „Eu știam...”

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Momente dificile pentru Ligi de la Puterea Dragostei! Focoasa blondină era să rămână fără păr!

Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”: „E la terapie intensivă!”

Andreea Pirui are coronavirus! Ce se întâmplă cu iubitul ei, Marius

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri