Ramona de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Livian: „Eu știam...”


Ce a spus fosta concurentă despre Livian, după ce mult timp s-a speculat că între ei este mai mult decât o simplă amiciție.


In articol:

Ramona, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre Livian. Aflată în Germania acolo unde locuiesc familia și fiul său, fosta concurentă a făcut mai multe mărturisiri despre Livian.

Mai multe săptămâni la rând, s-a speculat că între Ramona și Livian se întâmplă ceva special, mai ales că Nelson Mondialu era extrem de încântat de ea și o dorea ca noră.

Apropierile dintre ei i-a făcut pe mulți să creadă că ar putea fi să fie mai mult decât prieteni.

Cu toate acestea, Ramona a explicat că între ea și Livian nu există sentimente, ci că se înțeleg doar foarte bine.
După ce Livian a recunoscut că se află într-o altă relație, Ramona a decis să spună lucrurilor pe nume și să spună tot ce știe despre fiul lui Nelson Mondialu.

Tânăra a fost acuzată de multe ori că este geloasă pe Bianca pentru că spunea că Livian are o altă iubită acasă, însă abia acum fanii emisiunii și-au dat seama că nu erau fără sens cuvintele sale.

Ramona de la Puterea dragostei și Livian
Ramona de la Puterea dragostei și Livian[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Nu vreau să vorbesc despre Livian. Însă eu știam din emisiune că el are iubită. Și am spus în emisiune acest lucru atunci, dar… Nu am mai vorbit cu el din Turcia, nici cu Bianca nu am vorbit.

Dar, eu de altfel, nu am fost niciodată prietenă cu ea”, a afirmat Ramona, care își dorește să se întoarcă la Puterea Dragostei și în sezonul 3.

Livian a recunoscut că a jucat un rol din luna martie

În cadrul unui vlog, Livian a recunoscut că din luna martie a jucat un rol, care i-a reușit de minune și care l-a adus în postura de câștigător al celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei:

„Am jucat un rol din martie, am strâns din dinți, am lăsat capul jos. Am în mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic în cazuri extreme. Am luat-o pe fata asta și am adus-o în punctul în care e acum. O iau și pe fata asta și, în viziunea mea, o iau și o aduc unde îi e locul în capul meu. Acum suntem în cunoaștere. De ce? Fetele au tendința să se piardă în detalii, nu să evolueze. Puteți să mă numiți „Sfântul femeilor” pentru că orice femeie o pot tranforma într-o doamnă din toate punctele de vedere. Ăsta-s eu, un golănaș, un derbedeu, cum vreți voi.”, a declarat Livian într-un vlog.

În plus, acesta a făcut și declarații despre reacția Biancăi Comănici, după ce s-au despărțit.

„Sunt anumite situații care m-au deranjat. Nu sunt chiar așa cum pretind a fi. O să zic doar unde nu e adevărat, să nu trăiască alții cu impresia că eu sunt nu știu cum.

În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci, m-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut”, a mai declarat Livian, întrebat fiind dacă ține legătura cu Bianca.


Abonează-te pe

Citește și:

Momente dificile pentru Ligi de la Puterea Dragostei! Focoasa blondină era să rămână fără păr!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Andreea Pirui are coronavirus! Ce se întâmplă cu iubitul ei, Marius

Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”: „E la terapie intensivă!”

Ella de la „Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, adevărul despre relația celor doi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri