Berna, amănunte neștiute despre relația cu Philip de la Puterea Dragostei: „Am văzut cu cine m-ai înșelat!”


Berna și Philip au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar se pare că foștii concurenți de la Puterea Dragostei și-au spus „adio” din cauza unei idile pe care tânărul a avut-o.


In articol:

Berna și Philip de la Puterea Dragostei au fost unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți din cel de-al doilea sezon, motiv pentru care fanii au simțit „Puterea Dragostei” pe care tinerii o emanau chiar si dincolo de micile ecrane și i-au trimis pe cei doi direct în marea finală.

Din păcate, deși urmau să se căsătorească, Philip și Berna și-au spus „adio” în urmă cu doar câteva luni, iar fanii sperau că despărțirea avea să fie una temporară, mai ales că atât Berna de la Puterea Dragostei cât și fostul său iubit, Philip Albu, au declarat în nenumărate rânduri că speră la o împăcare rapidă, pentru că încă se iubesc foarte mult.

Philip de la Puterea Dragostei si berna
Philip de la Puterea Dragostei urma să se căsătorească cu Berna.

Mai mult decât atât, cele mai recente indicii relevă faptul că ruptura poate fi una definitivă și iremediabilă, chiar dacă focoasa blondă încă suferă după fostul său iubit. Berna a recunoscut, în cadrul emisiunii „Teo Show” că adevăratul motiv pentru care ea și Philip nu mai formează un cuplu este faptul că fostul luptător i-a fost infidel!

„Cânt m-a înșelat am văzut negru în fața ochilor!”, a dezvăluit Bernadett de la Puterea Dragostei.

Philip și Berna
Philip și Berna în casa Puterea Dragostei.

Philip a înșelat-o pe Berna!

Deși locuiau împreună în Capitală, planurile de căsătorie erau bine puse la punct, iar cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei erau pregătiți pentru a aduce pe lume un copil, se pare că pentru Philip toate aceste aspecte au fost insuficiente și i-a călcat strâmb Bernei, chiar dacă este o femeie extrem de frumoasă și îl iubește enorm.

Tânăra suferă foarte mult din cauza acțiunilor fostului său iubit și, cu toate acestea, a reușit să trateze subiectul într-o manieră ironică. „Când am văzut cu cine m-ai înșelat, chiar mi-am dat seama că moartea ne-a despărțit!” a dezvăluit Berna de la Puterea Dragostei, cu privire la tânăra misterioasă pe care Philip Albu a ales-o în detrimentul său.

Berna si Philip
Berna si Philip au ajuns până în finala Puterea Dragostei.

De asemenea, chiar dacă Philip nu s-a afișat cu noua sa iubită, chiar și Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii, a simțit nevoia să intervină și să îi ofere un sfat extrem de prețios tânărului. „Philip, Berna e Bernuța ta, celelalte fete nu au ce căuta în viața ta. Trebuie să știe lumea că Berna e soția ta, i-ai oferit inelul. Restul nu contează!”, a transmis Andreea Mantea.


Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ana Lintaru de la Puterea dragostei, accident îngrozitor: „Sunt praf”

Deea de la Puterea Dragostei este însărcinată?! Cum s-a dat de gol iubita lui Ricardo

Jador de la Puterea dragostei este în doliu: „Viața e foarte dură”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri