Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!


Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!


In articol:

Ramona de la Puterea Dragostei a făcut, de curând, declaraţii care au deranjat-o foarte mult pe Bianca Comănici.

Frumoasa brunetă îşi trăieşte povestea de dragoste cu Livian, la Bucureşti, dar zvonurile şi bârfele îi umbresc fericirea.

Sinceră să fiu nu am fost la Cluj și nu voi merge. Nu am mai ținut legătura cu Livian după emisune. Chiar nu am de ce să mă duc după el. Dacă ar veni la mine, i-aș deschide ușa și aș zice "Bună, Livian", a povestit tânăra.

Întrebată dacă ar forma un cuplu cu Livian în sezonul 3, Ramona a dat un răspuns care va tulbura, cu siguranţă, armonia dintre "vupiţă" şi "lup". Blonda a fost de o sinceritate dezarmantă şi nu s-a gândit, nici măcar câteva secunde, înainte să vorbească.

Citeste si: O fostă concurentă iubită se întoarce la Puterea Dragostei?! Fanii emisiunii sunt extrem de bucuroşi!

Ramona şi Livian, cuplul anului în sezonul al treilea?! Blonda a făcut declaraţiile care aruncă totul în aer!

" Da, aș forma. Aș vrea să fiu cu Livian. Mi-a păsat de Bianca. De aia nu am făcut pași. Dar până la urmă fericirea mea este mult mai importantă și este pe primul loc. Eu zic că vom fi împreună în sezonul 3. Mă întorc. Livian, dacă nu erau susținătorii, era cu mine ”, a spus Ramona despre o posibilă relație cu Livian în sezonul 3.

" Ei vor câştiga sezonul al treilea dacă se cuplează", a scris imediat o fană, pe instagram.

Ramona de la Puterea Dragostei l-a desfiinţat pe Nikolas Sax

Ramona a vorbit și despre Nikolas Sax, cel cu care s-a tot speculat că ar avea o relație. Fosta concurentă a sezonului 2 recunoaște că a vorbit cu artistul, dar zice că în momentul în care l-a văzut în realitate nu l-a plăcut deloc, el fiind foarte mic de înălțime.

Între noi doi chiar nu a fost nimic. În seara aia ne-am întâlnit pentru prima dată. Aparențele înșală foarte mult. Nu ne potrivim. Vreți să fiu sinceră cu voi? Eu am avut alte așteptări și când l-am văzut în față, nu mi-a plăcut. Sincer ”, a spus Ramona de la Puterea dragostei în vlogul Reei și Tinei.

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii uluitoare despre familia lui Livian

Frumoasa brunetă care a câştigat ambele sezoane Puterea Dragostei are încredere în ea și spune că va încerca să îi determine pe cei dragi lui Livian să își schimbe impresia despre ea.

Știu ce cred cei din familia lui despre mine. Întotdeauna relația noastră a fost susținută de una dintre mătușile lui Livian. Pe mama lui nu am mai sunat-o în utima vreme, și știu că tatăl lui nu mă place. Situația este oarecum asemănătoarsunt altfel, sunt indepedentă și ce îmi propun, și reușesc să realizez. De aceea, nu îmi pierd speranța. Sper să le schimb părerea despre mine când vom reveni în țară, să mă cunoască așa cum sunt eu, și atunci,chiar o să mă îndrăgească ”, a spus Bianca Comănici, în același interviu pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Gabriel de la Puterea Dragostei are o iubită extrem de frumoasă! Se căsătoresc?! ”E ultima”


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: cine a fost Violeta Andrei | Actrița care a făcut-o geloasă pe Elena Ceaușescu

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Pepe regretă divorțul de Raluca Pastramă? „Ea a pus punct!”

Machiată, aranjată şi cu zâmbetul pe buze, Raluca Dumitru a făcut declaraţii neaşteptate despre foştii ei colegi! Cum arată vedeta acum

DESCOPERĂ: cât timp se fierbe un porumb

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri