Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ce-a făcut Ramona, pentru bani?! "1000 de euro"


Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ce-a făcut Ramona, înainte de marea finală, pentru bani?!


In articol:

Scandalurile se ţin lanţ după finala Puterea Dragostei. Berna si Philip, foşti prieteni foarte buni cu Bianca şi Livian, îi acuză acum pe aceştia că ar fi plătit pentru voturi. Mai mult decât atât, aceştia au divulgat şi o sumă.

Scandal monstru la Puterea Dragostei! "Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro"

Cuplul e convins că Ramona a primit suma de 1000 de euro, de la "lup", pentru a-i acorda votul.  Fanii emisiunii sunt, de asemenea, împărţiţi în două tabere. Unii spun că, indiferent de situaţie, Bianca şi Livian au meritat să câştige, în timp ce alţii sunt de părere că nu ei ar fi trebuit să fie marii învingători.

Citeste si: Akebono de la Puterea dragostei, căsătorit și cu doi copii acasă?!: „Îți meriți soarta...”

Am fost foarte supărată, pentru că am avut o mică discuție în platou eu, Ella și Bianca. Ella s-a certat cu Bianca pe ideea că s-au plătit voturile. Da, este adevărat că Livian a oferit 1000 de euro ca să fie votat. Adică, Ramona l-a votat și a primit 1000 de euro. Ramona este dovada vie. Și Bianca a spus în emisiune că o să dea și ea bani, și noi ne-am supărat. A zis și în emisiune. Nu e un secret”, a declarat Berna, completată de iubitul ei.

Livian, acuzat că și-a plătit voturile în finala Puterea dragostei

Inițial, Livian a fost relaxat după emisiune, și chiar a declarat că, în comparație cu finala fetelor, cea a băieţilor a fost fără mari emoţii.

La mine, nu a fost suspansul ăsta, la mine a fost simplu, din primul tur, am avut voturi. Lumea apreciază ce este de apreciat, eram ferm convins. Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals”, a spus Livian la WOWbiz.ro.

Citeste si: Bianca și Livian s-au mutat împreună! Dezvăluiri de ultim moment despre cei doi

Situația nu a mai fost atât de liniștită nici pentru Livian atunci când a auzit ce a declarat Berna, dar și Philip, cel pe care, în mod surprinzător, el l-a votat pentru a ajunge în ultimul act al competiției în detrimentul lui Gabriel.

A meritat votul meu Philip, chiar dacă el, din punctul meu de vedere a votat strategic. Eu votez fără gândire, din punctul meu de vedere, între el și Gabriel, el merita. Totuși, nu îi înțeleg atitudinea de acum, nici a lui, nici a Bernei...legat de bani! Vă spun sincer, eu am mesaj de la Ramona în care îmi zice, ...”Lupule, mie mi s-a oferit o sumă de bani să dau votul altcuiva, ce faci? Îmi dai tu suma aia sau mai mult, sau ce se întâmplă?” Eu i-am dat mesaj, am conversația și i-am zis...”Ramona, din partea mea, cine mă apreciază și are grijă de mine, eu, la rândul meu, am grijă de acea persoană, dar bani de la mine nu vezi, că eu într-un an și două luni nu mi-am strâns bani, nu mi-am luat cine știe ce premii...Să fim serioși, dacă vrei să mă votezi, mă votezi cu sufletul, nu mă votezi că îți dau eu ție bani sau ceva”. Repet eu am conversațiile în care Ramona îmi zice că cineva i-a superit suma de...la băieți, dar...Ramona a oferit votul curat”, a declarat Livian, în exclusivitate, la WOWbiz.ro

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca! "Proști sunteți unii, făcuți grămadă"

"Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți. Proști sunteți unii, făcuți grămadă.", a scris Roxana pe instagram.


Citește și:

Nume interzise la botez, de Biserică! De ce nu ai voie să le pui copiilor aceste prenume?

Adriana și Alexandra de la Puterea dragostei și-au pierdut tatăl în fața lor

Anda Adam, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Oamenii se mai și ceartă”

Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că va publica secrete despre relația lor

Ceaiul de pelin, pe cât este de amar, pe atât este de sănătos!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Chiara Ferragni este însărcinată pentru a doua oară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri