Andreea Raicu, acuzată că a fost plătită să spună că mama sa are Covid-19: "Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea..."


După ce a fost acuzată că ar fi primit bani pentru a spune public că mama ei a avut Coronavirus, Andreea Raicu reacționează.


In articol:

Deși Andreea Raicu a trecut prin momente extrem de grele din cauză că mama ei s-a îmbolnăvit de COVID-19, aceasta a primit și reacțiile criticilor.

Ce le răspunde Andreea Raicu celor care o arată cu degetul

"Respect opinia tuturor şi mereu mi-am apreciat urmăritorii. Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea şi agresivitatea şi chiar lipsa umanităţii să dea unfollow acestei pagini.   Aici este o comunitate de oameni interesaţi de respect şi compasiune faţă de semenii lor, lipsa bunului simţ nu îşi are locul pe această pagină şi nici injuriile la adresa mea sau la adresa celor care fac parte din această comunitate. Mesajul meu este unul sincer şi am ales să vă povestesc prin ce am trecut pentru că am considerat că avem cu toţii de învăţat", a fost mesajul vedetei postat pe rețelele de socializare.

andreea raica si mama ei
Andreea Raicu este foarte atașată de mama ei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum a reușit Andreea Raicu să nu se infecteze cu Covid-19

Andreea Raicu prezintă și motivul pentru care nu a luat și ea virusul Sars-CoV-2, deși s-a întâlnit deseori cu mama sa:

Andreea Raicu coronavirus
Andreea Raicu are întotdeauna apariții de senzație[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Şi o scurtă clarificare - pe ţoată perioada pandemiei, când m-am întâlnit cu mama, în spaii închise, am purtat masca şi am păstrat distanţa. Mama a contractat virusul din altă parte, din păcate. Asta a însemnat o secundă de neatenţie. Înainte să fie testată pozitiv, când deja era purtătoare, dar niciuna dintre noi nu ştia, ne-am văzut de câteva ori. Amândouă am purtat mască tot timpul şi am încercat să menţinem distanţa. Cu toate că ea era purtătoare, eu nu am contractat virusul. De aceea menţionez cât de importantă cred că a fost purtarea măştii pentru a nu mă infecta.   Şi încă o clarificare pentru cei care insinuează că am fost plătită să transmit acest mesaj şi să pretind că mama mea s-a îmbolnăvit: nu am niciun fel de argument să combat astfel de aluzii, vă las pe voi să analizaţi ce vă determină să ajungeţi să gândiţi aşa ceva", a mai adăugat aceasta.


Citește și:

Și-a făcut operații estetice Viorica Dăncilă? Fostul premier a vorbit despre tratamentele cosmetice

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn: „Această perioadă reprezintă un test”

Maria Constantin, primele declarații despre noul iubit: „Sunt un om care vrea o familie”

Care sunt secretele frumusetii actritei Mine Tugay, Seniz, din serialul de la Kanal D “Nemilosul Istanbul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri