Care sunt secretele frumusetii actritei Mine Tugay, Seniz, din serialul de la Kanal D “Nemilosul Istanbul”

Mine Tugay
Mine Tugay din serialul „Nemilosul Istanbul”.

Mine Tugay, frumoasa actrita care da viata personajului Seniz, din indragita productie “Nemilosul Istanbul”, difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, cucereste prin frumusetea si farmecul de invidiat.

Personaj controversat in serial, Mine Tugay este, in viata de zi cu zi, o femeie exceptionala. Trecuta de prima tinerete, frumoasa actrita, in varsta de 42 de ani, arata impecabil. Ea le-a impartasit fanilor sai, prin intermediul unui interviu acordat publicatiei Habertürk, cateva dintre secretele frumusetii sale.

Iata cum arata o zi din viata frumoasei Mine Tugay.

Mine Tugay
Mine Tugay joacă în serialul „Nemilosul Istanbul” de laKanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“In general, ma trezesc dimineata, atunci cand am filmari, in caz contrar mai adaug <un pic> de odihna. De obicei ma culc seara tarziu, pe la 1-2 noaptea si ma trezesc in jur de 10:00-11:00 dimineata.

Apoi, beau un pahar cu apa calduta, cu lamaie, chiar inainte de micul dejun. Mananc 3 felii de paine uscata si fara sare, cu cca 100 de grame de branza de vaci, castravete, masline nesarate si trei nuci. Acesta este micul meu dejun  J. Peste zi, cand mi se face foame, intre mese, imi iau un iaurt, pe care il amestec tot cu lamaie, ardei iute si seminte de negrilica (chimen negru – n.r.).
Mananc cat mai multe legume si, chiar daca iubesc untul, sarea si zaharul, le-am scos din alimentatia mea”
, spune frumoasa Mine.

Seriale turcești
Actorii din „Nemilosul Istanbul”, unul dintre cele mai apreciate seriale turcești, de la Kanal D.

Mine Tugay poate fi urmarita de telespectatorii romani, in serialul “Nemilosul Istanbul”, in rolul Seniz, sotia boierului Agah Karakay (interpretat de Fikret Kuskan). Seniz, care are doi copii cu Agah, insa este <deranjata> peste masura de existenta, in viata familiei ei, a nepotului sau, Nedim (interpretat de Berker Güven), un tanar imobilizat in scaunul cu rotile.

Seniz incearca din rasputeri sa scape de nepotul sotului ei, si nu rateaza nicio ocazie de a-i face viata un calvar tanarului grav bolnav.

Nu ratati noile episoade pline de emotie si suspans, din “Nemilosul Istanbul”, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Viata ca o prada”, in „Nemilosul Istanbul”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce vedeam astazi, de la ora 20:00, in serialul turcesc de la Kanal D - “Nemilosul Istanbul”. Marele secret al familiei Agah, pe cale sa fie aflat!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies