Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn: „Această perioadă reprezintă un test”


Omul de afaceri a vorbit despre perioada dificilă în care se află, după ce bunurile sale au fost executate silit.


In articol:

Acum mai bine de 10 ani, Irinel Columbeanu se afla în topul celor mai bogați români, cu o avere estimată de peste 150 de milioane de euro. Fostul soț al Monicăi Gabor se lăuda la vremea respectivă cu o vilă impunătoare la Izvorani, cu mașini extrem de scumpe și cu mai multe terenuri.

Din nefericire, Irinel Columbeanu se confruntă cu mai multe probleme financiare. A renunțat la vila de la Izvorani, a ajuns să fie executat silit, iar acum locuiește într-un apartament închiriat, de două camere. Omul de afaceri a vorbit despre situația în care se află în acest moment:

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează.

Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine.
Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu mi-e dor de viața aia”

Irinel Columbeanu si iubita
Irinel Columbeanu si iubita sa, Oana[Sursa foto: Captură KANAL D]


Chiar dacă nu mai trăiește viața de lux pe care o avea înainte, Irinel Columbeanu pare că nu și-a pierdut speranța, ba chiar a dezvăluit că nu duce dorul vieții de milionar.

„Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade de asta, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare. Cazul meu nu se mi se pare că este așa cenușă, nu este o situație plăcută, dar asta este”, a mai adăugat Irinel Columbeanu, care are o iubită care ține la el extrem de mult.


Abonează-te pe

Citește și:

Monica și Ramona Gabor trec prin clipe greu de imaginat, după decesul tatălui

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Monica Gabor este foarte fericită cu Mr. Pink. Ce avere are soțul ei!

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink! Cine a dat-o de gol

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri