Irinel Columbeanu are mari probleme cu banii! A renunțat la domeniul din Izvorani și stă în... două camere! Uite ce mașină conduce acum


Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, s-a mutat cu iubita sa într-un apartament cu două camere, iar datoriile pe care le are cresc pe zi ce trece.


In articol:

Se pare că Irinel Columbeanu nu mai e ce-a fost. Dacă până acum locuia în vila luxoasă de la Izvorani și își permitea orice lux, anul 2020 a adus o schimbare mare în viața fostului milionar.

După ce s-a mutat într-un apartament modest, de două camere, alături de iubita sa, Irinel Columbeanu nu reușește să-și achite datoriile la întreținere și riscă să rămână fără apă caldă.

Citeste si: Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu vrea să devină pictoriţă în SUA! Vezi cum arată tablourile realizate de Irina!

2020 este un an dificil, din punct de vedere financiar, însă pe Irinel Columbeanu datoriile l-au lovit din plin.

Problemele pe care le are se văd inclusiv în sumele pe care fostul milionar le are restante la întrețitere, pentru apartamentul în care locuiește alături de iubita lui.

irinel columbeanu, izvorani, două camere, mașină, fostul milionar
irinel columbeanu, izvorani, două camere, mașină, fostul milionar

Ce se întâmplă cu averea lui Irinel Columbeanu? Iată ce datorii are fostul milionar

Irinel Columbeanu a renunțat la vila luxoasă de la Izvorani și s-a mutat cu iubita sa, Oana, mult mai tânără decât el, într-un apartament destul de mic, cu doar două camere.

Cu toate acestea, se pare că Irinel Columbeanu nu mai face față datoriilor, nici în această formulă pentru că, în momentul de față, potrivit celor de la Click!, fostul afacerist are datorii la întreținere de aproape 2 000 de lei (1 800, mai exact). Totodată, dacă nu va achita această sumă, s-ar putea ca Oana și Irinel Columbeanu să întâmpine probleme mari, începând cu luna mai, pentru că riscă să rămână fără apă caldă.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Irinel Columbeanu în Asia! Nu s-a știut asta până acum ”L-am găsit stând pe marginea patului…”

Schimbări RADICALE în viața lui Irinel Columbeanu. Ce mașină „de lux” conduce acum fostul soț al Monicăi Gabor

Ei bine, dacă acum mai bine de zece ani, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați români, proasta gestionare a afacerilor și a finanțelor se reflectă în buzunarele bărbatului abia acum, în 2020. Toate aroganțele și luxurile pe care Irinel Columbeanu și le-a făcut de-a lungul timpului, au început să își spună cuvântul. Datoriile la bănci l-au silit pe fostul milionar de la Izvorani să se mute într-un cartier rezidențial, de la periferia Capitalei, într-un apartament cu doar două camere.

irinel columbeanu, izvorani, două camere, mașină, fostul milionar
irinel columbeanu, izvorani, două camere, mașină, fostul milionar

Acum, Oana, iubita fostului afacerist, nu mai este pasager în mașini de lux, pentru că iubitul mult mai în vârstă, nu își mai permite aceste mofturi. De la mașini de zeci de mii de euro, Irinel Columbeanu a ajuns să conducă un Opel, cumpărat la mâna a doua, iar datoriile pe care le are, nu-l vor ajuta să revină la bolizi de top, prea curând.

Citeste si: Monica Gabor este foarte fericită cu Mr. Pink. Ce avere are soțul ei!


Abonează-te pe

Citește și:

Monica Gabor este foarte fericită cu Mr. Pink. Ce avere are soțul ei!

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu vrea să devină pictoriţă în SUA! Vezi cum arată tablourile realizate de Irina!

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink! Cine a dat-o de gol

Irina Columbeanu si-a depasit mama. Micuta are mai multi urmaritori pe insta decat cea care i-a dat viata. Vezi care este diferenta dintre Moni si Irinuca

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri