Beneficii uimitoare ale cojilor de oua pentru sanatate - Sigur nu le stiai


Cojile de ouă sunt o sursă bogată de minerale, predominând calciul, care se găseşte într-un procent de 90%.

Alte minerale care se găsesc în proporţii semnificative în coaja de ou sunt zincul, fierul, cuprul, manganul, fosforul, fluorul, clorul şi molibdenul.

Consumul regulat de calciu previne osteoporoza, creşte numărul celulelor sanguine din oasele înguste, ajută la scăderea colesterolului şi creşte presiunea arterială. Consumul de coji de ouă este recomandat în scopul suplimentării necesarului de calciu din organism şi al prevenirii deficitului acestui mineral. Doza zilnică recomandată este de 1,5-3 g coji de ouă pisate. Iată care sunt principalele beneficii pe care cojile de ouă le aduc organismului.

Fortifică organismul şi curăţă sângele

În acest scop, foloseşte cojile de ouă în felul următor: spală bine 5 ouă, zdrobeşte-le cojile şi introdu-le în 3 litri de apă. Păstrează preparatul în frigider o săptămână, după care poţi începe să consumi din el 2-3 pahare zilnic. Gustul poate fi ameliorat prin adăugarea de zeamă de lămâie.

Citeste continuarea AICI.


Abonează-te pe

Citește și:

Trei lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni despre consumul de oua

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Arunci apa in care ai fiert oua? Nu mai face greseala asta. Motivul te va surprinde

Ela Crăciun te învaţă cum să faci ouă-norişor care nu îngraşă

Ce se intampla daca mananci prea multe oua de Pasti! Ai grija!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan de la Ploiești spune adevărul despre relația cu Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri