Bătaie între concurentele de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu amenințări și lovituri dure


În urmă cu doar câteva zile, concurentele de la Puterea Dragostei au început să se certe, ajungâd ulterior la o bătaie în toată regula! Nu s-au aruncat doar cuvinte grele, ci și lovituri dure!


In articol:

În urmă cu doar câteva zile a avut loc o altercație de zile mari între concurentele de la Puterea Dragostei. Deși sunt veniți în casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea, noii concurenți își caută mai mult adversari, în loc să se concentreze asupra iubirii.

Citeste si: Bătaie ȘOC la Puterea Dragostei! Philip și Livian și-au împărțit lovituri în plină stradă!

bataie-la-puterea-dragostei
bataie-la-puterea-dragostei

Două concurente au început să se certe, adresându-și amenințări, injurii și cuvinte grele, iar Alexandra și Andrada, pentru că despre ele este vorba, au continuat cearta și în mașină, după terminarea filmărilor. Mai mult decât atât, cum au coborât din mașină, fetele au încetat să își mai arunce civinte și au trecut direct la… pumni! Imaginile surprinse în timpul bătăii sunt de-a dreptul șocante.

Conflict de zile mari la Puterea Dragostei: s-a lăsat cu bătaie între Alexandra și Andrada

Cristina Mihaela a intervenit în conflictual celor două concurente, încercând din răsputeri să le determine pe Alexandra și pe Andrada să înțeleagă că au recurs la un gest necugetat, care nu își avea locul, mai ales că scopul lor la emisiunea Puterea Dragostei este cu totul altul.

Citeste si: Livian, decizie șoc! Are legătură cu Puterea Dragostei și cu Bianca

„Dragi telespectatori, fetele noastre care au venit aici să-și caute iubirea, după gală, au găsit de cuviință să se certe. Nu a fost o ceartă banală, una cu țipețe, amenințări. Poate vă întrebați de ce sunt doar cinci fete în casă. Am preferat ca pe celelalte două fete (n.

red, Alexandra și Adriana) să le ținem la distanță ca să fim siguri că nu vor exista altercații și la hotel. Cel mai bine ar trebui să o întrebăm pe Andrada, care a fost una dintre protagonist,”, a explicat Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii.

bataie-la-puterea-dragostei
bataie-la-puterea-dragostei

Alexandra și Adriana, cele două surori de la Puterea Dragostei, au fost ținute departe de Andrada, pentru a calma scandalul izbucnit cu câteva zile în urmă, bruneta având astfel ocazia de a povesti ce s-a întâmplat.

„Acum câteva zile am avut o discuție cu Mona și am întrebat-o de ce nu vine să stea cu mine. S-a băgat repede ea și mi-a zis că sunt fake. Greșeala mea este că nu am clarificat cu ea și am lăsat să treacă timp. În gală, de aceea nu am apărat-o. Când eram în mașină, ea m-a întrebat de ce nu i-am zis în afara emisiunii. Nu mi s-a părut corect având în vedere că ea mi-a zis în emisiune”, a declarat Andrada.

Citeste si: Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana te va șoca

Imaginile șocante cu bătaia celor două concurente:


Abonează-te pe

Citește și:

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Soția l-a prins cu amanta în apartament! Dezvăluiri ȘOC din showbiz

Secretul lui George de la Puterea Dragostei! Declaraţii incendiare despre...bărbăţia tânărului!

Un fost concurent iubit din primul sezon se întoarce în casa Puterea Dragostei? "Acum mă urc în avion"

Berna de la Puterea dragostei, intervenție estetică extremă: „Ești deja leșinată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

De ce frământă pisicile locul cu lăbuțele. Acesta este semnalul prin care ele cer atenție și afecțiune din partea stăpânilor

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri