Află din rândurile următoare care este rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica.
Nicoleta Voica împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online cele mai gustoase și simple rețete. De data aceasta, vedeta a pregătit o friptură de curcan la cuptor, cu cartofi și salată mixtă.
„ Astăzi o să pregătim o friptură de curcan pe pat de cartofi cu rozmarin și pătrunjel. Lângă o să fac o salată de crudități .”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.
Rețeta de pulpe de curcan la cuptor cu cartofi și salată mixtă a Nicoletei Voica
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
- două pulpe mari de curcan;
- cartofi;
- ulei de măsline;
- sare;
- piper;
- boia;
- pătrunjel;
- rozmarin;
- salată iceberg;
- doi castraveți;
- două roșii;
- o ceapă roșie;
- doi căței de usturoi;
- 50 de grame de măsline;
- 50 de grame de brânză rasă;
- oțet balsamic.
Mod de preparare:
Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Rețeta este una foarte simplă, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ O să începem cu friptura pe patul de cartofi. O să ung o tavă. Mi-am pregătit aproximativ 100 de ml de ulei vegetal. O să pun cartofii în tavă, după ce îi condimentez bine.
O să pun pe ei, sare, piper, boia și am aici un amestec de verdețuri, adică pătrunjel amestecat cu rozmarin. Îi pun în tavă, după ce pun foarte puțin ulei. O să condimentez carnea, aceste picioare de curcan, pe care eu le-am tăiat de o parte și de alta a osului, în așa fel încât în momentul în care o să le pun la cuptor, să se pătrundă mai ușor.
O să pregătesc salata de crudități în felul următor: mi-am pregătit aici o salată iceberg, pe care am tăiat-o, doi castraveți pe care i-am spălat bine, i-am tăiat în jumătate și apoi feliuțe, două roșii. Tot așa, le-am spălat bine și le-am tăiat. Apoi, o să pun în această salată o ceapă roșie tocată, doi căței de usturoi, pe care i-am tocat. Mi-am pregătit aproximativ 50 de grame de măsline și mi-am pregătit 50 de grame de brânză rasă. O să pun peste cruditățile astea toate aceste ingrediente. La sfârșit o să pun frunze de pătrunjel și după gust, ulei de măsline și foarte puțin oțet balsamic, sare și piper, după gust .”, a explicat interpreta de muzică populară pe pagina sa de Facebook.