Asa se face cea mai usoara placinta cu dovleac! Ai nevoie de cinci ingrediente!


Daca ti-e pofta de un desert delicios, trebuie sa stii ca aceasta placinta cu dovleac se face rapid.

 

Ingrediente
1 dovleac mediu, 1 pachet mare foietaj, 300 g zahar, 1 plic zahar vanilat, scortisoara.
Mod de preparare
Se taie un dovleac mediu si se toaca la robot sau se da pe razatoare. Se amesteca bine cu zahar si scortisoara dupa gust. Intr-o tava de 25 cm x 40 cm, se asaza prima foaie. Peste aceasta se asaza uniform toata compozitia de dovleac indulcit si aromat cu scortisoara, apoi se pune si a doua foaie deasupra. Se poate pune un plic de zahar vanilat presarat peste ultima foaie de foietaj, inainte sa se dea la cuptor. Se incalzeste cuptorul si se lasa placinta sa se coaca, la foc mediu, aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste deasupra.
Sursa

Ingrediente

1 dovleac mediu, 1 pachet mare foietaj, 300 g zahar, 1 plic zahar vanilat, scortisoara.

Mod de preparare

Se taie un dovleac mediu si se toaca la robot sau se da pe razatoare. Se amesteca bine cu zahar si scortisoara dupa gust. Intr-o tava de 25 cm x 40 cm, se asaza prima foaie. Peste aceasta se asaza uniform toata compozitia de dovleac indulcit si aromat cu scortisoara, apoi se pune si a doua foaie deasupra. Se poate pune un plic de zahar vanilat presarat peste ultima foaie de foietaj, inainte sa se dea la cuptor. Se incalzeste cuptorul si se lasa placinta sa se coaca, la foc mediu, aproximativ 40 de minute, pana se rumeneste deasupra.

Sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri