Asa prepari cel mai simplu sufleu cu branza! Oricine il poate gati!


Sufletul cu branza pare o reteta dificila, insa este destul de simplu de preparat.

 

Ingrediente
50 g unt, 50 g faina, 300 ml lapte, 4 oua, 100 g branza telemea, mustar, piper, parmezan.
Mod de preparare
Se unge un vas Jena cu putin unt. Într-o cratita se topeste restul de unt, se presara faina, apoi se adauga laptele, amestecandu-se continuu, pana se obtine un sos gros. Se ia cratita de pe foc. Se da branza pe razatoare, se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma tare. Se adauga galbenusurile în sosul ce s-a racit, se amesteca bine, apoi se adauga si branza, mustarul, condimentele si, cu grija, albusurile. Se rastoarna sufleul în vasul Jena, se presara deasupra parmezan si se coace timp de 20 de minute. Se serveste fierbinte.
Sursa

Ingrediente

50 g unt, 50 g faina, 300 ml lapte, 4 oua, 100 g branza telemea, mustar, piper, parmezan.

Mod de preparare

Se unge un vas Jena cu putin unt. Într-o cratita se topeste restul de unt, se presara faina, apoi se adauga laptele, amestecandu-se continuu, pana se obtine un sos gros. Se ia cratita de pe foc. Se da branza pe razatoare, se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma tare. Se adauga galbenusurile în sosul ce s-a racit, se amesteca bine, apoi se adauga si branza, mustarul, condimentele si, cu grija, albusurile. Se rastoarna sufleul în vasul Jena, se presara deasupra parmezan si se coace timp de 20 de minute. Se serveste fierbinte.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri