Asa prepari cel mai gustos cotlet haiducesc! Uite cat e de usor!

Asa prepari cel mai gustos cotlet haiducesc! Uite cat e de usor!
Asa prepari cel mai gustos cotlet haiducesc! Uite cat e de usor!

Aceasta reteta este delicioasa, in special daca iti place carnea de porc.

 

Ingrediente:
450 gr cotlet,
3 linguri ulei,
3 lingurite boia dulce,
3 lingurite boia iute,
1 lingurita zahar,
4 lingurite sare cu seminte de ardei,
3 lingurite coriandru,
1 lingurita cimbru,
150 ml supa de usturoi.
Mod de preparare
Spalam cotletul si, cu ajutorul unui prosop de bucatarie, indepartam apa de pe el, prin tamponare.
Presaram sarea amestecata cu semintele de ardei si avem grija ca aceasta sa se intinda pe toata lungimea cotletului. Aruncam condimentele pe un fund de lemn si tavalim cotletul prin ele.
Turnam uleiul si ungem bine carnea. O punem intr-o punga pentru marinare (cu fermoar) si o lasam la rece pentru 24 ore.
Turnam supa  in tava si asezam cotletul, astfel incat sa nu se plieze.
Incalzim cuptorul la 160 grade si introducem tava pentru 1 ora si 40 de minute.
Dupa o ora de coacere, puteti intoarce carnea.
Intre timp, puteti coace in cuptor si cativa cartofi in coaja, cu sau fara sare. Vor fi o garnitura perfecta pentru acest cotlet.
Se scoate carnea din cuptor dupa coacere si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Sursa: StireaZilei.ro

Ingrediente:

450 gr cotlet,
3 linguri ulei,
3 lingurite boia dulce,
3 lingurite boia iute,
1 lingurita zahar,
4 lingurite sare cu seminte de ardei,
3 lingurite coriandru,
1

lingurita cimbru,
150 ml supa de usturoi.

Mod de preparare

Spalam cotletul si, cu ajutorul unui prosop de bucatarie, indepartam apa de pe el, prin tamponare.

Presaram sarea amestecata cu semintele de ardei si avem grija ca aceasta sa se intinda pe toata lungimea cotletului. Aruncam condimentele pe un fund de lemn si tavalim cotletul prin ele.

Turnam uleiul si ungem bine carnea.
O punem intr-o punga pentru marinare (cu fermoar) si o lasam la rece pentru 24 ore.

Turnam supa  in tava si asezam cotletul, astfel incat sa nu se plieze.

Incalzim cuptorul la 160 grade si introducem tava pentru 1 ora si 40 de minute. 

Dupa o ora de coacere, puteti intoarce carnea.

Intre timp, puteti coace in cuptor si cativa cartofi in coaja, cu sau fara sare.
Vor fi o garnitura perfecta pentru acest cotlet.

Se scoate carnea din cuptor dupa coacere si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Sursa: StireaZilei.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Imagini cu Irinel Columbeanu cum nu s-au mai văzut până acum. Fostul afacerist a ales botezul? „Mi se pare monumental.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce s-a aflat că se confuntă cu probleme de sănătate! Daniel Pancu, dezvăluiri neașteptate după revederea cu antrenorul: „Am fost surprins…”

Horoscop 16 decembrie 2025: Amintirile care credeau că au fost îngropate ies la suprafață cu o tărie care le taie respirația. Acești nativi simt cum fiecare emoție neînchisă revine, zguduindu-le liniștea, iar DECIZIA DE AZI le poate aduc pace sau lacrimi

Monica Dascălu, despre singurătatea de sărbători. Ce spune prezentatoarea de știri și cum putem să scăpăm de acest sentiment: “Nu poți să faci față unei mulțumi, nu poți să-ți faci față ție.”

Surpriză de proporții în “Casa iubirii”. Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în gala de duminică: „E o glumă?”

VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies