Asa prepari cea mai gustoasa budinca de paine! Sigur nu ai mai mancat!


Vrei sa prepari o reteta simpla si gustoasa? Cauta painea pe care o mai ai in casa.

 

Ingrediente: Franzela 200 g, oua 4, coaja de lamaie, rom, stafide 80 g, zahar 150 g, lapte 500 ml, zahar vanilat.
Mod de preparare: Franzela se taie felii subtiri si, apoi, fiecare se taie in 4 feliute. Se pun intr-o tava, se dau la cuptor si, cand incep sa se coloreze, se scot si se stropesc cu unt, apoi se pun intr-un vas de sufleu. Ouale se amesteca bine cu zahar, coaja rasa de lamaie si rom. Se toarna peste franzela prajita, impreuna cu stafidele si se dau la cuptor, in bain-marie. Cand este gata, se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat.
Sursa

Ingrediente: Franzela 200 g, oua 4, coaja de lamaie, rom, stafide 80 g, zahar 150 g, lapte 500 ml, zahar vanilat.

Mod de preparare: Franzela se taie felii subtiri si, apoi, fiecare se taie in 4 feliute. Se pun intr-o tava, se dau la cuptor si, cand incep sa se coloreze, se scot si se stropesc cu unt, apoi se pun intr-un vas de sufleu. Ouale se amesteca bine cu zahar, coaja rasa de lamaie si rom. Se toarna peste franzela prajita, impreuna cu stafidele si se dau la cuptor, in bain-marie. Cand este gata, se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat.

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ne otrăvim singuri: alimente pe care le consumăm în fiecare zi și care ne pot ucide

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri