Asa faci omleta perfecta! Trucul care o face delicioasa!


Ce trebuie sa fie o omleta delicata, cremoasa, cu o textura aerata, ajunge sa fie, de cele mai multe ori, o turta arsa si uscata.

 

1. Ouale trebuie sa fie batute bine, cu forta. Astfel, omleta va prinde aer si va capata volum. Amesteca-le chiar inainte de a le pune in tigaie.
2. Bate ouale fara sa pui smantana sau branza. Adaugandu-le, omleta nu va capata acea textura pufoasa, cum s-ar crede, din contra! Oul se va separa de lactate, iar in final vei obtine o omleta apoasa, dar arsa.
3. Omleta trebuie sa fie gatita la foc mic. Daca vrei bucati mici de ou, amestec-o des, daca vrei ca omleta sa ramana cu bucati mari, amestec-o mai rar.
Sursa

1. Ouale trebuie sa fie batute bine, cu forta. Astfel, omleta va prinde aer si va capata volum. Amesteca-le chiar inainte de a le pune in tigaie.

Prepara o delicioasa omleta la cuptor cu verdeata!

2. Bate ouale fara sa pui smantana sau branza. Adaugandu-le, omleta nu va capata acea textura pufoasa, cum s-ar crede, din contra! Oul se va separa de lactate, iar in final vei obtine o omleta apoasa, dar arsa.

VIDEO Fa o omleta delicioasa cu doua ingrediente! E reteta unul chef de 3 stele Michelin!

3. Omleta trebuie sa fie gatita la foc mic. Daca vrei bucati mici de ou, amestec-o des, daca vrei ca omleta sa ramana cu bucati mari, amestec-o mai rar.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Care este adevăratul nume al frumoasei Bernadett de la ”Puterea Dragostei”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri