Asa faci cele mai gustoase pulpe de pui! Asta e secretul care le face atat de bune!


Asa faci cele mai gustoase pulpe de pui! Asta e secretul care le face atat de bune!

Daca vrei sa prepari o cina rapida, aceasta reteta de pulpe de pui este incredibil de buna.

 

Ingrediente:
8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.
Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca.
Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.
Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.
Sursa

Ingrediente:

8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper

Fetele au mai gatit: Mamaliga in trei straturi ca in Maramures! Reteta traditionala din nord!

Mod

de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.

Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca.

Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.


Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.

Sursa

Incearca si ciorba din ciolan de porc! Iata secretul pe care putine gospodine il stiu!

Aici ai toate secretele: Cum sa gatesti carnea ca un bucatar profesionist!


Abonează-te pe

Citește și:

Atenție, viitoare mămici! Femeile însărcinate obeze ar putea avea nou-născuți cu risc crescut al unor boli grave

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

Cine este bona copiilor lui Kate Middleton. Ce salariu are și ce studii a urmat

Remedii pentru buze uscate sau crăpate. Cum te poate ajuta bicarbonatul de sodiu

Vești bune pentru acești români. Din iunie se acordă tichete sociale în valoare de 250 de lei! Ce criterii trebuie să îndeplinească

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

De ce să pui într-o sticlă goală boabe de orez. Trucul pe care trebuie neapărat să îl încerci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri