Asa faci cele mai gustoase pulpe de pui! Asta e secretul care le face atat de bune!

Asa faci cele mai gustoase pulpe de pui! Asta e secretul care le face atat de bune!
Asa faci cele mai gustoase pulpe de pui! Asta e secretul care le face atat de bune!

Daca vrei sa prepari o cina rapida, aceasta reteta de pulpe de pui este incredibil de buna.

 

Ingrediente:
8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.
Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca.
Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie.
In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.
Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.
Sursa

Ingrediente:

8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi

aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper

Fetele au mai gatit: Mamaliga in trei straturi ca in Maramures! Reteta traditionala din nord!

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.

Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu).

Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca.

Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.

Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.


Sursa

Incearca si ciorba din ciolan de porc! Iata secretul pe care putine gospodine il stiu!

Aici ai toate secretele: Cum sa gatesti carnea ca un bucatar profesionist!



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum arată Elena Băsescu și prin ce transformare a trecut fiica fostului președinte. Aceasta a fost prezentă la Nunta de Aur a părinților ei

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Când a murit, de fapt, Ștefania Szabo? Rezultatele autopsiei răstoarnă ancheta în cazul decesului subit al doctoriței

CE LE-A SPUS anchetatorilor tânărul care și-a ucis tatăl cu 18 lovituri de cuțit i-a cutremurat. Motivul din spatele tragediei care zguduie Bucureștiul e greu de crezut și șochează. Nimeni nu se aștepta ca gestul său să ajungă atât de departe

Ce cadou a primit Niculina Stoican de Sfântul Nicolae. Artista este extrem de recunoscătoare: “Cel mai frumos dar!”

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

ALERTĂ NASA! Un obiect misterios ce seamănă cu o navă spațială se îndreaptă cu o viteză orbitoare spre Pământ și pare "să emită periodic jeturi de gaz și praf"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies