Asa faci cele mai gustoase pulpe de pui! Asta e secretul care le face atat de bune!


Daca vrei sa prepari o cina rapida, aceasta reteta de pulpe de pui este incredibil de buna.

 

Ingrediente:
8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.
Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca.
Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.
Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.
Sursa

Ingrediente:

8 pulpe de pui (partea sperioara, cu os si piele)
ulei de masline sau unt, pentru prajit
3 catei de usturoi, maruntiti
250 ml vin alb
o manuta de ierburi aromatice proaspete, maruntite – salvie, patrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smantana
sare
piper

Fetele au mai gatit: Mamaliga in trei straturi ca in Maramures! Reteta traditionala din nord!

Mod de preparare:

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade Celsius.

Intr-o cratita adanca se incinge uleiul (daca se opteaza pentru unt, acesta se lasa sa se topesca, la foc mediu). Se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca.

Cand carnea a capatat o culoare aurie uniforma, se scoate din tigaie. In grasimea ramasa se pune usturoiul. Se lasa cateva secunde cat sa-si desfaca aroma, apoi se adauga ierburile aromatice, vinul si smantana.

Se amesteca usor, se adauga carnea, se potriveste de sare si de piper si se da la cuptor 15-20 de minute, pana cand se rumeneste.

Sursa

Incearca si ciorba din ciolan de porc! Iata secretul pe care putine gospodine il stiu!

Aici ai toate secretele: Cum sa gatesti carnea ca un bucatar profesionist!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop zilnic

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi delicată!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri