AŞA faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret pe care puţine gospodine îl ştiu


Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă.

 

Dacă n-ai atins încă maturitatea culinară, chifteluţele îţi pot da groaznice bătăi de cap: fie nu pui suficient de multă sare, fie nu le prăjeşti cât trebuie, ba îţi ies prea tari, ba prea uscate, ba rămân crude la interior…

 

Dacă vei urma, însă, sfaturile următoare, munca nu numai că-ţi va fi cu mult uşurată, dar roadele îi vor fi… delicioase! Unde greşeşti?

 

1. Nu pui suficient de multă sare

 

Chifteluţele trebuie să fie condimentate bine. Cantitatea ideală de sare este de o linguriţă la 450 g de carne.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate