Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”

Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie.
Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”

A doua zi, Ştefan s-a întors foarte târziu. Era puţin ameţit. Şi-a declarat dragostea în genunchi. Îmi spusese că a rupt orice legătură cu iubita sa, că nu îi vine a crede că trăieşte acest moment.

Momentul în care soţul meu a plecat din familie.

Ar fi logic să încep cu faptul că căsnicia mea a durat 6 ani. Împreună cu soţul avem 3 copii. Trăiam ca toţi oamenii, dar la un moment ceva s-a schimbat. Lucrurile nu mai mergeau după cum planificasem. El a luat decizia să plece în oraşul său natal, eu împreună cu copiii am rămas.

Au trecut două zile din momentul plecării sale. Atunci am primit o vizită neaşteptată de la prietenul său. Desigur că l-am primit, am avut o discuţie lungă. A doua zi, s-a întors din nou. Era puţin ameţit şi cu o confesiune gata să îi părăsească buzele. Mi-a declarat că mă iubeşte şi că din moment ce a auzit despre viitorul meu divorţ a întrerupt relaţia cu iubita sa.

Anume din această discuţie am aflat că soţul meu s-a dus la o altă femeie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Omul se stinge atunci când altora nu le mai pasă… Povestea emoţionantă a unui bătrân

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies