Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”


A doua zi, Ştefan s-a întors foarte târziu. Era puţin ameţit. Şi-a declarat dragostea în genunchi. Îmi spusese că a rupt orice legătură cu iubita sa, că nu îi vine a crede că trăieşte acest moment.

Momentul în care soţul meu a plecat din familie.

Ar fi logic să încep cu faptul că căsnicia mea a durat 6 ani. Împreună cu soţul avem 3 copii. Trăiam ca toţi oamenii, dar la un moment ceva s-a schimbat. Lucrurile nu mai mergeau după cum planificasem. El a luat decizia să plece în oraşul său natal, eu împreună cu copiii am rămas.

Au trecut două zile din momentul plecării sale. Atunci am primit o vizită neaşteptată de la prietenul său. Desigur că l-am primit, am avut o discuţie lungă. A doua zi, s-a întors din nou. Era puţin ameţit şi cu o confesiune gata să îi părăsească buzele. Mi-a declarat că mă iubeşte şi că din moment ce a auzit despre viitorul meu divorţ a întrerupt relaţia cu iubita sa.

Anume din această discuţie am aflat că soţul meu s-a dus la o altă femeie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bogdan Mocanu, despre despărțirea de Andra Volos: „Nu faceți decât să...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri