Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”

Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie.
Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”

A doua zi, Ştefan s-a întors foarte târziu. Era puţin ameţit. Şi-a declarat dragostea în genunchi. Îmi spusese că a rupt orice legătură cu iubita sa, că nu îi vine a crede că trăieşte acest moment.

Momentul în care soţul meu a plecat din familie.

Ar fi logic să încep cu faptul că căsnicia mea a durat 6 ani. Împreună cu soţul avem 3 copii. Trăiam ca toţi oamenii, dar la un moment ceva s-a schimbat. Lucrurile nu mai mergeau după cum planificasem. El a luat decizia să plece în oraşul său natal, eu împreună cu copiii am rămas.

Au trecut două zile din momentul plecării sale. Atunci am primit o vizită neaşteptată de la prietenul său. Desigur că l-am primit, am avut o discuţie lungă. A doua zi, s-a întors din nou. Era puţin ameţit şi cu o confesiune gata să îi părăsească buzele. Mi-a declarat că mă iubeşte şi că din moment ce a auzit despre viitorul meu divorţ a întrerupt relaţia cu iubita sa.

Anume din această discuţie am aflat că soţul meu s-a dus la o altă femeie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Omul se stinge atunci când altora nu le mai pasă… Povestea emoţionantă a unui bătrân

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Top 5 tendințe de pantofi de toamnă pe care le vei vedea peste tot în acest sezon, potrivit stiliștilor

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies