Aceasta reteta combina alte doua retete din brazilia: prajitura de morcovi si Brigadeiro.
Ingrediente
4 linguri de cacao
1 lingurita de extract de vanilie
220ml ulei de floarea soarelui
3 oua
220g zahar pudra
50g de bombonele de ciocolata
400g lapte condensat
150g faina cu factor de crestere
1 lingura unt
3 morcovi
Mod de preparare
Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoare. Se mixeaza alaturi de oua si ulei pana cand se obtine un piure.
Se pune amestecul de morcovi in zahar si faina. Aluatul obtinut se pune intr-o tava si se coace la 180 de grade, timp de 30-40 de minute.
Pentru partea de ciocolata, se bat pudra de cacao si laptele condensat intr-un vas.
Se pune amestecul la microunde timp de 4-6 minute la 880 watti, pana cand e foarte fierbinte si ferm.
Dupa ce s-au racit cele doua prajituri, taie pandispanul de morcovi in patratele si introdu-l intr-o bila din prajitura de ciocolata.
Inchide bine aluatul de ciocolata pana cand obtii o biluta.
Tavaleste prin bombonelele de ciocolata.
sursa
Ingrediente
4 linguri de cacao
1 lingurita de extract de vanilie
220ml ulei de floarea soarelui
3 oua
220g zahar pudra
50g de bombonele de ciocolata
400g lapte condensat
150g faina cu factor de crestere
1 lingura unt
3 morcovi
Mod de preparare
Morcovii se curata de coaja si se dau pe
razatoare. Se mixeaza alaturi de oua si ulei pana cand se obtine un piure.
Se pune amestecul de morcovi in zahar si faina. Aluatul obtinut se pune intr-o tava si se coace la 180 de grade, timp de 30-40 de minute.
Pentru partea de ciocolata, se bat pudra de cacao si laptele condensat intr-un vas.
Se pune amestecul la microunde timp de 4-6 minute la 880 watti, pana cand e foarte fierbinte si ferm.
Dupa ce s-au racit cele doua prajituri, taie pandispanul de morcovi in patratele si introdu-l intr-o bila din prajitura de ciocolata. Inchide bine aluatul de ciocolata pana cand obtii o biluta.
Tavaleste prin bombonelele de ciocolata.
sursa