Asa faci cel mai pufos chec! Incearca reteta asta usoara!


Acest chec se prepara usor iar ingredientele sunt suficiente pentru doua checuri.

Ingrediente

8 oua
8 linguri de ulei
8 linguri de apa
2 cani de zahar (cana de ceai)
2 cani faina
2-3 linguri cacao
1 lamaie
un praf de sare
zahar pentru pudrat

Mod de preparare

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare, apoi adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o bezea tare. Peste ele adaugam zeama de la o lamaie si galbenusurile amestecate cu uleiul si apa. Omogenizam bine.

Cernem faina si o incorporam cu miscari lente, de jos in sus. Impartim compozitia, un sfert in care adaugam cacao si trei sferturi ramane alba.

Tapetam cu hartie de copt doua tavi de cozonac si apoi turnam din compozitia alba in ambele tavi si la fel si compozitia maro,cu ajutorul unui bat de frigaruie amestecam culorile. Dam tavile la cuptorul preincalzit la 170 grade, facem testul scobitorii. Scoatem din cuptor tavile, lasam sa se raceasca apoi pudram cu zahar.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară! Cine este femeia care-i va dărui un copil?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri