Asa faci cea mai buna salata de boeuf! Ingredientul gresit pe care toate gospondinele il folosesc


Asa faci cea mai buna salata de boeuf! Ingredientul gresit pe care toate gospondinele il folosesc

Pregatirile pentru Paste incep cu multa vreme inainte. Gospodinele intocmesc din timp meniul pentru masa festiva, insa nelipsitul preparat din fata familiei este salata de boeuf.

Nu ai cum sa dai gres daca se respecta cativa pasi simpli. In primul rand ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi si 400 g de castraveti si gogosari murati.

Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita. Imediat dupa ce s-au fiert, ingrdientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mana, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Este recomandat sa se foloseasca carnea de vita, nu cea de pui. Carnea de vita, desi sunt putini care stiu acest lucru, este cea care da cu adevarat gust salatei.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Mare păcat! Ce trebuie să evite femeile însărcinate în ziua de Sfinții Constantin și Elena

Cine este Albert Oprea din Casa Iubirii. „E o provocare”

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce fostul iubit a confirmat despărțirea: „L-am prins la un party interesant cu domnișoare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri