Asa faci cea mai buna salata de boeuf! Ingredientul gresit pe care toate gospondinele il folosesc


Pregatirile pentru Paste incep cu multa vreme inainte. Gospodinele intocmesc din timp meniul pentru masa festiva, insa nelipsitul preparat din fata familiei este salata de boeuf.

Nu ai cum sa dai gres daca se respecta cativa pasi simpli. In primul rand ai nevoie de un kilogram de cartofi, 500 g de morcovi si 400 g de castraveti si gogosari murati.

Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita. Imediat dupa ce s-au fiert, ingrdientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mana, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Este recomandat sa se foloseasca carnea de vita, nu cea de pui. Carnea de vita, desi sunt putini care stiu acest lucru, este cea care da cu adevarat gust salatei.

Sursa

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Povestea fetei de la țară cu 10 absolut la Evaluarea Națională. „Tot timpul mi-am dorit să merg la mare, dar dacă nu s-a putut... O să merg într-o bună zi”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri