Asa faci cea mai buna friptura de porc. Un singur ingredient face toata diferenta


Cu o aroma puternica, friptura de porc este perfecta pentru mesele festive.

Ingrediente:

- 800 g de pulpa de porc, feliata subtire (6 bucati)

- 55 g unt

- 60 ml sos de soia

- 7-8 fire de ceapa verde

- 2 catei de usturoi

- sare

- piper

Mod de preparare:

Untul se topeste pe foc, intr-o tigaie incinsa bine. Se adauga sosul de soia si se omogenizeaza. Ceapa verde se curata, se taie marunt si se soteaza in uleiul incins. Cand este aproape gata, se adauga usturoiul maruntit si se mai lasa 1 minut.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri