Ai preparat gresit pana acum mujdeiul de usturoi! Greseala pe care o face toata lumea


Ai preparat gresit pana acum mujdeiul de usturoi! Greseala pe care o face toata lumea

Usturoiul face parte din alimentatia noastra si e folosit si pentru tratarea unor afectiuni. Stiai insa ca nu e bine sa pui sare in mujdeiul pe care il prepari pentru peste, spre exemplu?

Motivul consta in faptul ca exista doua substante in usturoi care interactioneaza, atunci cand il zdrobesti, iar sarea le distruge efectele benefice. Este vorba despre aliina si alinoza. Conform cercetatorilor, alicina (rezultata in urma interactiunii celor doua) poate vindeca inclusiv cancerul pulmonar. Sarea, pe de alta parte, distruge enzimele din ea, atacand alt grup de enzime, de data aceasta din organismul nostru.

Cartofi cu mujdei, de post! Cum se prepara reteta asta delicioasa!

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Alertă din cauza secetei în România! Fermierii cer autorităților stare de urgență

Imagini în premieră! Ea este femeia care i-a răvășit inima lui Botezatu

„Se face diferența prea mare”. Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară?

„Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieții înmulțind bucuria și dăruindu-ne nu una, ci doua minuni”. Diana Cârlig este însărcinată

Ce se întâmplă dacă se calcă sarea cu fierul de călcat. Ce reprezintă acest truc?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Cât timp fierb perișoarele
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri