Ai pofta de ceva dulce? Prepara-ti rapid o prajitura espresso de ciocolata!


Chef Doru Serban a pregatit la „Draga mea prietena” o prajitura espresso de ciocolata. E usor de realizat si-ti satisface pofta de dulce. Uite de ce ingrediente ai nevoie si cum se prepara.

Ingrediente

200 g ciocolata neagra
50 g unt rece
100 ml smantana pentru frisca
O portocala
O lingura miere
Frisca batuta si cacao pentru ornat


Mod de preparare

Se pune smantana la fiert cu coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.

Se strecoara peste ciocolata zdrobita si se amesteca cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste.

Se adauga untul si se incorporeaza cu grija.

Se toarna in cescute de espresso, apoi se da la rece timp de o ora.Se scot si se orneaza cu frisca batuta si se pudreaza cu cacao.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri