Ai gatit orezul gresit toata viata! Uite ce ar trebui sa faci de fapt!


Cercetatorii au ajuns la concluzia ca exista doua metode eficiente pentru reducerea nivelului de arsenic regasit in orez.

In cadrul primului test, specialistul a folosit un raport de doua parti de apa la o parte de orez. Apa folosita s-a evaporat in timpul procesului de gatire a orezului.

Cel de-al doilea test a presupus folosirea a cinci parti de apa pentru fiecare parte de orez, excesul de apa fiind indepartat la final. Aceasta metoda a injumatatit nivelul de arsenic din orez.

Reteta pentru cel mai bun pilaf! Ce sa faci ca sa nu fie lipicios!

Cea de-a treia metoda folosita de profesorul Andy Meharg presupune inmuierea orezului in apa, peste noapte, inainte de a fi gatit. In acest fel, nivelul de arsenic este redus cu 80%, scriu cei de la feminis.ro.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Livian pleacă din emisiunea Puterea dragostei! Ce cadou de adio i-a făcut Biancăi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri