Ai facut drobul? Daca nu, iata o reteta simpla de drob traditional!


De pe masa de Pasti nu pot sa lipseasca ouale rosii, cozonacul si drobul de miel. Incearca o reteta traditionala de drob. Uite cat de simplu este de preparat!

Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima), doua legaturi de ceapa verde, doi cartofi mari, o legatura de patrunjel, usuturoi, 10 oua, sare si piper.

Mod de preparare:

Organele de miel se fierb intr-o oala cu apa. Dupa ce se racesc, acestea se dau prin masina de tocat.

La fel procedezi si cu ceapa si cartofii. Se amesteca apoi maruntaiele tocate cu legumele, patrunjelul tocat, usturoiul pisat si ouale.

Se framanta bine pana cand ingredientele s-au amestecat. Se condimenteaza cu sare  si piper dupa gust.

Se unge o tava cu ulei si se aseaza compozitia in tava. Deasupra se aseaza prapurul. Unele gospodine folosesc in loc de acesta, oua batute.

Tava se pune la cuptor si se tine pana cand drobul se rumeneste si capata o culoare maronie.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Nelu Tătaru, avertisment despre al doilea val de coronavirus: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice”. Ce recomandări a emis ministrul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri