Află secretele gheișelor! Cum să îți faci iubitul să nu mai plece de lângă tine


Orice femeie își dorește să își păstreze iubitul lângă ea, să fie sigură ca are toată atenția lui. Cum ar fi dacă fiecare femeie ar cunoaște trucuri esențiale și ar putea să își înebunească iubitul|?

Nu e scenariu de film, chiar există modalități prin care o femeie își poate face iubitul să nu o uite niciodată, să își dorească să nu plece de lângă ea. Nu degeaba gheișele erau renumite pentru ceea ce știau să facă, acestea fiind maestre în arta iubirii. Iată câteva secrete ale gheișelor, lucruri pe care nu le știai și care te vor face să îți trimiți iubitul în al noulea cer.  

Gură ta, arma secretă. Termenul japonez pentru limba este shita. De ea trebuie să te foloseșți cel mai mult, așa că pune-o la treaba pentru a-l induce în starea potrivită pentru o noapte de sex incendiar.  Începe cu spatele și sărută-l lung. Mergi până la baza coloanei, coboară spre fese și pregătește-te pentru partea a doua. Întoarce-l cu fața în sus și sărută-i pieptul, apoi coboară încet, dar chiar încet, până în zona în care te așteaptă încă de când ai început să-l săruți.

Joacă-te cu limba sau folosește-te de o mâna, pentru a avea mai multă libertate de mișcare.

Citeste si: Zăpadă în luna iulie în România! Imagini spectaculoase

Noapte (de) mentă. Dacă ai starea necesară, răcorește-ți iubitul cu loțiune rece, pe baza de mentă. Fă-i un masaj lung, pe tot corpul, combinând și tehnicile thailandeze. Amână zonele puternic erogene pentru mai târziu și când simți că vrea cu toată ființă să ajungi în punctul de maxim interes, apucă-i "centrul universului" lui cu mâinile, apoi cu gura. O senzație răcoroasă va fi resimțită dacă ții în gură o bomboană foarte mentolată.  

Citeste si: Cum se menține Kate Middleton în formă? Aceasta este dieta minune

Și pentru bărbați sunt foarte importante areolele. Că o gheișă experimentată, degustă-i sfârcurile mici și pline de simțire. Mai întâi cu degetelele, apoi cu buzele și cu limba. 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce are în meniu Radu Mazăre, în ziua nunții

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Iubitul perfect din zodiac! Nu te va înșela niciodată

Jason Momoa este celebru, frumos și adorat de femei din întreaga lume. Dar știi cum arată soția lui? Este mult mai în vârstă

Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Katie Bates și Travis Clark s-au logodit! Ce surpriză i-a pregătit cântărețul iubitei lui?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri