Acest trend face ravagii printre intelectuali. Un nou mod de a face sex! Femeile sunt atrase de bărbaţii care le oferă asta


Acest trend face ravagii printre intelectuali. Un nou mod de a face sex! Femeile sunt atrase de bărbaţii care le oferă asta

Dacă la începutul anilor 2000 metrosexualii erau în centrul atenției, trendul acestora a fost înlocuit în doar câțiva ani de imaginea retro a vestiților macho.

Apoi, ultimii ani au adus pe scena sexualității gastrosexualii, oamenii ale căror talente gastronomice s-au dovedit extrem de atractive pentru partenerii de sex opus. Însă un nou tip de atracție sexuală s-a dovedit prioritar în ultimii ani în alegerea partenerilor, în special de către femei, sapiosexualitatea.

Citeste si: DA, se poate! Secretele unui orgasm de 20 DE MINUTE. Ce trebuie să ştii despre sexul tantric

Sapiosexualitatea implică atracția față de o persoană, nu atât prin prisma aspectului său fizic, cât prin inteligența acesteia.

Tot mai multe femei se simt atrase de bărbații care se încadrează în aceste norme ale inteligenței, se arată într-un studiu semnat de psihologul american Anisha Coutinho.

„Dacă vă uitați la ultimele producții de succes hollywoodiene, veți observa clar acest trend. Personaje care cu greu și-ar fi făcut loc pe scena eroilor de film primează astăzi în astfel de filme. Și asta pentru că femeile preferă mai nou inteligența în detrimentul mușchilor", susține autoarea studiului.

Citește continuarea pe RTV.


Abonează-te pe

Citește și:

5 secrete ale femeilor satisfacute de viaţa lor sexuală

O să intre în pământ de RUȘINE! Ce secret teribil ascunde Andreea Mantea

Carmen de la Sălciua, criticată dur de internauţi! Cum s-a fotografiat

În plină epidemie de gripă, părinţii îşi duc copiii la mall

Carantină adaptivă în Ucraina! Ce restricții se aplică?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 26 februarie 2021! O zodie trebuie să meargă la doctor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri