8 lucruri pe care nu le poți pune în valiză când călătorești


În timpul călătoriei, ți-ai dori să iei cu tine toată casa. Din păcate, nu se poate, așa că noi am făcut o listă cu ce nu poți lua în valiza ta!

1. Documente

Turiștii neexperimentați consideră că valiza este un seif, în care trebuie să pună toate lucrurile valoroase. Dar, dacă îți pui pașaportul în valiză, atunci nu te poți înregistra pentru zbor. Dacă pui documentele cu rezervarea hotelului, atunci în hotel trebuie să îți despachetezi bagajul, pentru a găsi fișa de confirmare. În cazul în care bagajele sunt pierdute cu documente valoroase, atunci va trebui să faci o mulțime de eforturi…

2. Medicamente

Dacă ești bolnav, medicamentul trebuie să fie la îndemână. Chiar dacă ai un zbor scurt, amintește-ți că dacă ți se face brusc rău și ai nevoie de pastilă, nu poți avea acces la bagaj.

Citeste si: Cum știi când iubești cu adevărat

Citeste si: Cum să ai noroc la bani în funcție de zodie

Citeste si: Oana Lis a anunţat că A MURIT: „Ramas bun”

3. Bani, carduri bancare, bijuterii

Nu pune banii în valiză, cărțile de credit sau bijuteriile. Angajații aeroportului le pot fura. Și dacă valiza dispare, atunci poți rămâne fără bani în călătorie.

4. Încărcătorul de telefon

Chiar dacă ai părăsit casa cu un telefon complet încărcat, ia-ți încărcătorul cu tine, îți mai poți încărca telefonul în aeroport, dacă zborul întârzie. Asigură-te că nu rămâi fără un mijloc de comunicare.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri