Cum să ai noroc la bani în funcție de zodie


Banii au devenit principala problemă a secolului XI, astfel încât presiunea e din ce în ce mai mare pe partea materială. Fiecare zodie are noroc în anumite circumstanțe și cu ajutorul sfaturilor vă puteți întâmpina norocul la bani mai repede decât ați crezut vreodată.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul acesta este al tău, berbecii trebuie să fie deschiși la noi oportunități astfel încât în 2019 este norocos în privința banilor. Gândirea pozitivă este una dintre armele tale cele mai de preț. Cu cât te gândești mai mult că vei obține o sumă de bani cu atât aceasta v-a fi mai ușor de obținut pentru tine.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu până la sfârşitul săptămânii. Berbecii au un noroc colosal miercuri şi joi, Scorpionii scapă de problemeTaur (21 aprilie – 21 mai)

Este de preferat ca anul acesta să te folosești de cunoștințele tale temeinice pe care le-ai dobândit în ultima perioadă astfel încât ușile se deschid în jurul tău. Depune puțin efort la început, iar mai apoi lucrurile vor veni de la sine. Talismanul tău norocos este chiar mintea ta.


Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vorbele sunt unele dintre cele mai bune atuuri pe care le deții așa că pentru succes pe partea financiară este necesar să scoți artileria grea și să vorbești așa cum doar tu știi pentru a atrage banii de partea ta. Folosește-ți creativitatea pentru a arăta ceea ce poți și banii vor veni spre tine în cel mai rapid mod.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri