Povestea impresionantă de dragoste a doi bătrânei și secretul relației de cuplu longevive!


Dacă am uitat ce înseamnă să iubim sau poate ne vine din ce în ce mai greu să înțelegem acest sentiment, povestioara de astăzi va face puțină lumină.


In articol:

Povestea impresionantă de dragoste a doi bătrânei

Uneori, ne lăsăm cuprinși de vâltoarea lumii moderne și uităm care este rostul vieții pe Pământ. Iubirea ar trebui să fie unelta principală, pentru a ne putea conduce o viață în tihnă și în liniște.

Un bărbat și o femeie erau căsătoriți de peste 60 de ani. Ei împărtășeau totul și discutau despre orice. Nu aveau secrete unul față de celălalt, cu excepția unei cutii de pantofi pe care femeia o ținea pe dulapul ei de haine, și despre care l-a atenționat pe soțul ei să nu o deschidă sau să o întrebe vreodată.

În toți anii trăiți împreună, el nici nu s-a gândit la cutie, dar într-o zi, bătrânica lui soție se îmbolnăvi foarte tare iar șansele să mai trăiască erau foarte mici. Cum niciodată nu se ocupase de treburile casei, bătrânelul a trecut de grabă să facă ordine- sprijinindu-se pe ajutorul soției. A venit rândul cutiei, nu știa bine cum să procedeze- așa că a luat-o de pe dulap și a pus-o lângă patul bolnavei.

Citeste si: Secretul dezvăluit de Viorel Lis, chiar de ziua lui. “Am păcălit-o pe Oana“

Citeste si: A slăbit 70 de kilograme în 3 luni: ce reguli a urmat şi care au fost alimentele excluse

Povestea impresionantă de dragoste a doi bătrânei

Cu privirea liniștită ea i-a spus că a venit timpul să afle și el ce era în cutie. Când a deschis-o, în cutie erau două păpuși croșetate și o grămadă de bani. El a întrebat-o despre semnificația conținutului acestei cutii: “Când ne-am căsătorit, bunica mi-a spus că secretul păcii casei este să nu te cerți niciodată.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mona surprinsă în ipostaze intime cu tatăl lui Nicos! Tânărul a făcut dezvăluiri șocante

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri