Povestea Alexandrei de la ”Bravo, ai stil!”, concurenta care a reuşit deja să şocheze lumea! S-a urcat pe masa juraţilor! Cum se îmbracă în afara emisiunii


Alexandra Niculescu este una din concurentele de la ”Bravo, ai stil!”, care a tot reuşit să şocheze prin ţinutele sale în ultimele emisiuni.

 

Alexandra are doar 21 de ani, este din Constanţa, însă locuieşte în Bucureşti, şi este studentă la două facultăţi, la Drept şi la Litere.

Într-una din emisiuni a plâns vorbind despre părinţi, despre familia ei, spunând că-i este greu că este departe de ei, că este singură în Bucureşti.

Citeste si: Marea dramă prin care trece actorul Valentin Uritescu. Nu mai apare în public şi are testamentul făcut

Când a intrat în emisiune, Alexandra a precizat că stilul ei este unui excentric şi că nu se fereşte să pună accent pe originalitate. De altfel, Alexandra a reuşit să-i şocheze pe juraţi, când în timpul meomentului său artistic pur şi simplu s-a urcat cu picioarele pe masă, chiar în faţa lui Cătălin Botezatu.

In pozele postate pe paginile ei de socializare, înainte de a începe emisiunea, se observă că Alexandra se îmbracă la fel de excentric şi în viaţa de zi cu zi. 
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri