Zanni de la Survivor 2021, scandal fără precedent cu Lino Golden! Ce s-a întâmplat între cei doi?


Zanni și Lino Golden și-au adus jigniri unul altuia pe rețelele de socializare. Cum a pornit totul?


In articol:

Zanni de la Survivor România a pornit un scandal monstru împotriva lui Lino Golden. Amândoi au făcut parte din echipa lui Alex Velea, însă acum își aduc acuze unul altuia în mediul online.

Zanni de la Survivor 2021, scandal fără precedent cu Lino Golden

Zanni și Lino Golden se urăsc de moarte și asta se poate observa cu ușurință având în vedere acuzele pe care cei doi și le aduc reciproc pe rețelele de socializare.

Citeste si: Mario Fresh, operat de urgență! Ce a pățit artistul

Cei doi erau aproape de nedespărțit atunci când mergeau la studioul lui Alex Velea, persoana care i-a și introdus pe cei doi băieți în lumea muzicii, însă acum artiștii nu se mai suportă câtuși de puțin.

zanni scandal lino golden
Zanni de la Survivor 2021 se ceartă cu Lino Golden[Sursa foto: Instagram Zanni]

Scandalul a pornit atunci când Lino Golden a dorit să-și croiască un drum diferit față de cel pe care a pornit împreună cu Alex Velea și băieții de la studio, iar asta l-a înfuriat teribil pe Zanni de la Survivor 2021.

Citeste si: Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat oficial. Primele declarații

“Am găsit ț****e astea la gunoi și mi le-am pus eu pe piept. Tu ești Radu Cârstea eu sunt Lino Golden. Le-a cusut prost. Vreau să-mi iau un Panamera dar unul închiriat”, i-a "declarat" Zanni lui Lino Golden pe una din rețelele de socializare, însă totul a fost șters.

De asemenea, Zanni nu s-a oprit cu atacurile și a făcut public numărul de telefon al lui Lino Golden. 

zanni survivor 2021 cearta lino golden
Alex Velea este mentorul lui Zanni de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

”Se pare că unul dintre foștii mei colegi a decis să pună pe public, pe TikTok și după aia pe Instagram, să-mi pună numărul de telefon și să le zică la toți să mă sune.

Uitați, în timp ce vorbesc, îmi sună telefonul non-stop. Nu mi se pare ok să publici numărul cuiva de telefon, indiferent de certuri și de situație. După, a pus o poză cu tatăl meu care, știți și voi, este mort, și nu mi se pare ok să postezi chestii cu o persoană moartă care nu ți-a greșit cu nimic, în general. Vi-l las în descriere pe Youtube, să-i dați un report, pentru că aduce doare hate-speech, doar lucruri urâte”, a povestit Lino Golden.

Zanni nu s-a lăsat intimidat și i-a răspuns fostului său prieten:

Și aici nu mai am nici eu, nici o limită. Mi se rupe.... prietene, că râzi de mine că stau la cămin, că pui oamenii și că mă înjuri de m... pe care nu-i cunosc, mă înjuri de mama și de tata pe care nici pe îi nu-i cunosc. Dar să faci alte glume cu mine, de ce p... mea aș mai avea limite și aș mai avea grijă la cum vorbesc...

Și pentru că ai mai multă influență decât mine, o dai în victimă după aia... Că, vai, ce mi-a făcut orfanul ăsta. Dar pe orfanul ăsta tu îl înjurai de nații, de m..., de familii, Orfanul ăsta nu ți-a făcut nimic , când te prinde îți rupe picioarele, dar până atunci nu ți-a făcut nimic... Bine, corect, ce picioare să rup eu, că n-am mai rupt picioare până acum, așa se zice, de nervi.

Lasă, că mi-a zis că plătește el pe unul să vină să mă bată, nu știu ce...”, a spus Zanni într-un story pe Instagram, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje  

Ți se rupe sufletul! Ce a pățit soția lui Benone Sinulescu după moartea artistului

Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache Edmond – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

Lino Golden și Andra Ghinea s-au împăcat! Cum au fost surprinși!

Alex Velea, despre despărțirea de Lino Golden și Mario Fresh: „Nu cred în dragostea făcută cu sila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce să îți pui în bagaj la munte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri