Vunk va canta in octombrie la Sala Polivalenta


Vunk a pus in vanzare biletele pentru cel mai important concert anual al trupei, intr-o editie speciala dedicata fanilor.

 

De ieri, 7 iulie, pentru fanii care stiu deja desfasurarea de forte pe care Vunk o face la fiecare concert anual de la Sala Polivalenta, biletele sunt puse in vanzare cu un discount de 30%. Astfel, cel mai mic pret pentru un bilet ajunge la 39 RON, iar cel mai mare, la 112 RON.
Trupa precizeaza ca este un sales dedicat fanilor care i-au urmat in cele trei concerte bucurestene din acest an, toate sold out, ca un cadou pentru ca nu vor mai canta deloc in Capitala pina in octombrie.
Vunk nu a anuntat inca numele concertului si nici conceptul, dar spune ca va fi o productie mult mai spectaculoasa decit cea de la #asasishow- 2013 (considerat de presa de specialitate “cel mai mare spectatol indoor al unei trupe din Romania”), ca va avea loc pe 3 octombrie si va fi punctul terminus al unei povesti magice pe care au spus-o cu Vunk acustic- Autoportrete si Vunk simfonic, ft.
Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

De ieri, 7 iulie, pentru fanii care stiu deja desfasurarea de forte pe care Vunk o face la fiecare concert anual de la Sala Polivalenta, biletele sunt puse in vanzare cu un discount de 30%. Astfel, cel mai mic pret pentru un bilet ajunge la 39 RON, iar cel mai mare, la 112 RON.Trupa precizeaza ca este un sales dedicat fanilor care i-au urmat in cele trei concerte bucurestene din acest an, toate sold out, ca un cadou pentru ca nu vor mai canta deloc in
Capitala pina in octombrie.Vunk nu a anuntat inca numele concertului si nici conceptul, dar spune ca va fi o productie mult mai spectaculoasa decit cea de la #asasishow- 2013 (considerat de presa de specialitate “cel mai mare spectatol indoor al unei trupe din Romania”), ca va avea loc pe 3 octombrie si va fi punctul terminus al unei povesti magice pe care au spus-o cu Vunk acustic- Autoportrete si Vunk simfonic, ft.
Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 15 ianuarie 2022

A intrat în depresie din cauza Instagramului! Vedeta a fost la un pas de moarte

DESCOPERĂ: Horoscop Berbec FEBRUARIE 2022. Nativii Berbec au succes la locul de muncă!

DESCOPERĂ: Fructele și legumele lunii IANUARIE

PORTRET: Cine este VIVIANA SPOSUB, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală a suferit saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri