Marcel Ciolacu către Klaus Iohannis: „Vă scriu cu indignarea..."


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut lui Klaus Iohannis să schimbe modul de distribuire a bugetului către comunitățile locale.


In articol:

Marcel Ciolacu i-a scris Președintele României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă prin care îi cere să schimbe modul de repartizare a bugetului local.

Marcel Ciolacu mesaj către Klaus Iohannis

„Vă scriu cu indignarea pe care cu siguranță o vor avea milioane de români după ce vor lua act de modul în care sunt împărțiți banii publici către comunitățile locale de către actualul Executiv condus de PNL.

Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistența socială sau protecția copilului este de-a dreptul scandaloasă! Comunități întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetățeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR.

Este un abuz intolerabil comis de un partid care tocmai a fost sancționat sever prin vot pentru modul catastrofal în care a guvernat.

În loc să își însușească sancțiunea populară și să își corecteze conduita politică, acest partid continuă să îi împartă pe români în buni și răi, după culoarea partidelor pe care le votează. O astfel de politică primitivă este total inacceptabilă într-un stat membru al Uniunii Europene!”, i-a scris Marcel Ciolacu lui Klaus Iohannis în scrisoarea deschisă.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre restricțiile impuse: “Am vrut să ştiu cum reacţionează oamenii..."

klaus iohannis marcel ciolacu
Klaus Iohannis a primit o scrisoare deschisă de la Marcel Ciolacu[Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis]

Fac așadar apel la rolul de mediator pe care vi-l conferă Constituția în calitatea dumneavoastră de președinte AL TUTUROR ROMÂNILOR!

Vă solicit să interveniți imediat pentru înlăturarea acestui abuz de neîngăduit! Vă solicit să cereți Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid! Vă solicit să restabiliți echilibrul în societatea noastră care a fost prea mult timp divizată de ostilitatea, ranchiuna și agresivitatea discursului politic din ultimii ani electorali.Campania electorală  tocmai s-a încheiat. Nu mai e timp de confruntări politice. Suntem în plină criză sanitară, iar la orizont se anunță o criză economică de proporții. Mai mult decât oricând este nevoie de înțelepciune, de echilibru, de conlucrare și de echitate socială.

Citeste si: COVID-19 Austria: Se închid granițele, toată lumea stă în carantină

klaus iohannis scrisoare marcel ciolacu
Marcel Ciolacu i-a transmis un mesaj important lui Klaus Iohannis printr-o scrisoare deschisă[Sursa foto: Facebook Klaus Iohannis]

În numele comunităților locale care nu au primit niciun leu sau doar sume jignitoare vă cer să fiți PREȘEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR! În numele milioanelor de concetățeni pedepsiți în mod nedrept de acest Guvern iresponsabil, vă cer să fiți ROMÂN! În numele miilor de copii șterși de pe lista Guvernului PNL cu repartizarea fondurilor publice vă cer să fiți OM!”, a precizat președintele PSD.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Klaus Iohannis, ședință de urgență la Cotroceni!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Klaus Iohannis, despre noul prim-ministru: "E prima ţintă..."

Klaus Iohannis, despre noile măsuri de prevenție: „Am discutat aceste lucruri cu..."

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: "Această strategie prevede..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

CITEȘTE: Cu ce poți înlocui RIMELUL

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri