“Nebunii” din publicitate, oameni creativi si agenţii digitale care generează idei cărora le dăm share zi de zi, vin la iCEE.fest

“Nebunii” din publicitate, oameni creativi si agenţii digitale care generează idei cărora le dăm share zi de zi, vin la iCEE.fest
“Nebunii” din publicitate, oameni creativi si agenţii digitale care generează idei cărora le dăm share zi de zi, vin la iCEE.fest

Ca în fiecare an, festivalul care aduce la Bucuresti giganţii tehnologiei globale are si o parte importantă dedicată creativităţii si celor care vin cu idei care generează  emoţie, online.

Pe lângă ei, iCEE.fest 2017 aici agenda ediţiei din acest- aduce si experţi care cultivă creativitatea pentru organizaţiile care au nevoie permanentă de idei noi pentru a evolua.

 • Dave Birss, Fondator şi Editor@ OpenForIdeas.org
 • După 19 ani petrecuţi pe poziţii cheie în cadrul unor agenţii de creaţie majore, Dave scrie acum pentru OpenForIdeas şi oferă sfaturi în zona de creativitate practică.
 • The creative management blues” – o prezentare care va îmbina ideile cu muzica  şi ” If creativity is the answer, the question is wrong ” 16 iunie) sunt cele două sesiuni speciale pe care Dave le va susţine pe scena Upgrade a iCEEfest..
 • Marcus Wilding, Managing Partner/ Client Leader@ Mindshare
  • Marcus va vorbi, printer altele, despre" Image_Hack", o iniţiativă derulată de Mindshare, pentru Unilever, care îşi propune să schimbe “dictatura Photoshop” si stereotipurile după care sunt văzute femeile în media şi marketing. Iată povestea, pe scurt:

 

 

 • La doar 24 de ani, Steve este un “copil minune” al advertisingului din Marea Britanie, compania sa fiind una dintre cele mai bine cotate ale momentului.

 

Campania" Welcome to Zlatan" a fost realizată în mometul în care atacantul suedez a fost transferat la Mancherster United.

 

 

 

 • Campania lor," Google: Nightwalk in Marseille" este prima care foloseşte Google Street View pe timpul nopţii. E doar una dintre producţiile spectaculoase ale celor de la Media Monks.
 •  

 

 • Fadi Shuman, Global Chief Digital Officer@ Geometry Global, o agenţie cu echipe în 56 de pieţe şi expertiză în eCommerce, digital şi trade marketing, va fi si el present.

 

 • Bruno Ribeiro, Creative Director şi Fred Bosch, Head of Digital Innovation (Madrid), ambii de la Mullen Lowe, agenţie creativă celebră, care operează în mai mult de 65 de pieţe.

Aceasta este campania ” Try My Bra ” pentru sloggi, parte a Triumph Group.

 

 • Damola Timeyin, Strategy Director şi Kate Murphy, Associate Creative Director, ambii de la BBH, una dintre cele mai importante agenţii de creaţie la nivel mondial.

 

 

Multe alte nume sunt confirmate în zona de creaţie, printre care:

 

 

*****

Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech şi Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agenda pentru ediţia 2017.

 

Nu vor lipsi giganţii internetului- Facebook şi Google- iar temelor deja consacrate, precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health li s-au alăturat anul acesta Smart Homes şi Fintech.

 

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (Bucureşti, 15 şi 16 iunie) sunt puse în vânzare pe site-ul oficial.

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ilinca Vandici arata minunat intr-o rochie mulata pe burtica de gravida! Vedeta TV a atras toate privirile la un eveniment monden

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Andreea Banica a inceput pregatirile pentru botezul baietelului ei! Primele imagini de la marele eveniment FOTO EXCLUSIV

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies