Tehnologia şi Internetul schimbă sănătatea şi sistemul medical în mod radical: iCEE.health, singurul eveniment regional dedicat acestui fenomen, are loc în 16 iunie, la Bucureşti


Tehnologia şi Internetul schimbă sănătatea şi sistemul medical în mod radical: iCEE.health, singurul eveniment regional dedicat acestui fenomen, are loc în 16 iunie, la Bucureşti

Tema acestui an este reinventarea sistemelor de sănătate prin tehnologii digitale.

A doua ediţie iCEE.health are loc pe 16 iunie, în cadrul festivalului iCEE.fest, şi aduce la Bucureşti specialişti dintre cei mai cunoscuţi pe plan mondial care vor demonstra cum tehnologia digitală transformă cel mai important aspect al vieţii noastre: sănătatea.

Nick Adkins (PinkSocks, US), Eugene Borukhovich (Bayer, Germania), Sarah Norman (McKinsey & Company, UK) şi Carman Kobza (MyCliniCare, Germania/India) vor prezenta soluţii digitale implementate astăzi pe patru continente – America de Nord, Europa, Asia şi Africa.

Shafi Ahmed (Medical Realities, UK), cel mai ‘bine vazut’ chirurg din istorie va demonstra că realitatea virtuală este realitate în sala de operaţie şi în educaţia medicală.

Alexandru Popescu (Philips, South East Europe) va vorbi despre cum tehnologia şi inovaţia schimbă sănătatea.

Denise Silber (Basil Strategies, Franţa) şi Casper Smeets (Rockstart, Olanda) vor arăta cum inovaţia digitală în sănătate cere şi produce o nouă paradigmă.

Cum canalizezi această energie creativă într-un domeniu imuabil ca sănătatea? Yoko K Sen, un muzician în sănătate, ne va aminti de ce trebuie să regândim, să reimaginăm acest spaţiu vital.

Sănătatea digitală este considerată nu doar o modalitate de a reiventa medicina, dar şi un motor de dezvoltare economică.

iCEE.health găzduieste primul workshop de dezvoltare strategică pentru startupuri europene în sănătate digitală (România, Spania, Germania, Italia, Grecia şi Olanda) oferit de eHealth Hub.

“La iCEE.health  credem că toţi avem un rol de jucat în sănătate, astfel ne adresăm tuturor actorilor implicati si interesati. Este primul eveniment de acest fel din România, iar din acest an aderăm la principiile Everyone Included™, dezvoltate la Stanford Medicine X ”, explică Lorena Macnaughtan, director al evenimentului.

Tema acestui an este reinventarea sistemelor de sănătate prin tehnologii digitale. În România se aşteaptă în acest an noi legi şi reglementări, astfel, o sesiune paralelă este dedicată oportunităţilor şi provocărilor pe care digitalul le oferă sănătăţii în România.

Este vorba de Everyone Included™: doctori, pacienţi, asistenţi, cercetători, antreprenori, producători de tehnologie medicală, farma, manageri de spitale, decidenţi...

Pe scenă, vor fi prezentate inovaţii internationale, dar şi locale. Din România, vom avea startupuri de succes (MEDIjobs sau Skinvision) şi proiecte noi.

Dintre proiectele locale, menţionăm Tech House Copăceni, unic în lume, destinat îngrijirii copiilor cu probleme de sănătatate foarte serioase, care va integra technologia digitală by design, proiect care e susţinut de iCEE.fest

si iCEE.health prin donarea a 10% din valoarea biletelor.

În 2017, iCEE.health are mai mulţi parteneri internaţionali remarcabili, printre care: Medtech Engine, Innovate Medtec, Health 2.0, eHealth Hub, Giant Health Event, dar şi locali: eHealth Romania, Houston NPA şi Innovation Labs.

În prezent, susţinători ai acestei secţiuni din festival sunt Boiron şi Bayer.

Biletele iCEE.health se pot cumpăra de pe site-ul oficial al festivalului si costă doar 75 de euro, iar studenţii la medicină beneficiază de 50% discount (cod StudentMed).


Abonează-te pe

Citește și:

Ilinca Vandici arata minunat intr-o rochie mulata pe burtica de gravida! Vedeta TV a atras toate privirile la un eveniment monden

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Andreea Banica a inceput pregatirile pentru botezul baietelului ei! Primele imagini de la marele eveniment FOTO EXCLUSIV

Raluca Bădulescu, din nou mireasă! Cum s-a pregătit jurata de la "Bravo, ai stil" pentru marele eveniment

Anamaria Prodan a facut senzatie la un eveniment monden cu o pereche de bascheti de 1200 de euro!!! Intreaga tinuta a costat o avere

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri