Vulpița, bătută de Viorel! „A intrat plângând la machiaj”


Vulpița, bătută de Viorel! Se pare că Vulpița a trecut prin scene șocante, iarsursele au confirmat calvarul prin care trece Veronica.


In articol:

Vulpița, bătută de Viorel! Se pare că varianta de poveste a celebrei Emily Burghelea este confirmată din ce în ce mai multe persoane. Potrivit Cancan.ro, Viorel Stegaru a vrut să-i aplice o corecție extrem de agresivă Vulpiței, cu doar câteva minute înainte de începutul emisiunii.

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Vulpița, bătută de Viorel
Vulpița, bătută de Viorel

Potrivit martorilor, acest episod a avut loc în urmă cu destul de puțin timp și după ce Viorel a vrut s-o agreseze pe Vulpița, chiar în incinta televiziunii, femeia a părăsit încăperea cu ochii în lacrimi, foarte speriată, fugind direct la machiaj.

Vulpița, bătută de Viorel! Motivele pentru care stă cu el sunt de-a dreptul șocante!

Totodată, se pare că Vulpița nu poate pleca din apartamentul pe care echipa emisiunii l-a pus la dispoziția celor doi soți, chiar dacă Viorel o agresează.

Citeste si: Viorel varsă lacrimi amare, după ce Vulpița l-a acuzat de violență. Supus la un test poligraf, soțul Veronicăi a cedat: „O să plătească cu vârf și îndesat”

„Veronica a fost mereu agresată de Viorel. O spun și vecinii ei, am văzut și noi, la emisiune. Într-o zi, Viorel s-a enervat atât de tare pe ea încât a ridicat mâna și a vrut să o lovească în camera de protocol. Veronica a intrat plângând la machiaj și a șocat fetele de acolo, care nu știau cum să o consoleze și cum să o ajute. Ea nu are unde să se ducă, este o marionetă.

Cei din emisiune o țin acolo, în apartamentul în care stă cu Viorel.

Vulpița, bătută de Viorel
Vulpița, bătută de Viorel

Atâta timp cât le va merge audiența, cei doi vor continua să fie pe post. Păcat de ea, chiar este o victimă în toată povestea aceasta. L-a înșelat pe Viorel de multe ori, a sperat și ea că găsește un bărbat care să nu o bată. El profită de chestia asta, atunci când o bate îi spune că așa merită, că a făcut destule.

Are un comportament animalic, pe care toată lumea îl ascunde,” au declarat apropiații, potrivit publicației menționate anterior.

Citeste si: Fotografie controversată cu Vulpița vânătă la ochi. Internauții au luat foc: „Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”


Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea ! Mărturisirile șocante ale lui Viorel: „A chemat-o pe Vulpița la o petrecere”

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Fotografie controversată cu Vulpița vânătă la ochi. Internauții au luat foc: „Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Concurs

MANGO: Cu ce îl poți mânca?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri