Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”


Vecinii Vulpiței au vorbit despre violențele la care este supusă tânăra din Blăgești de ani de zile. Ce spun cei care o cunosc despre Viorel Stegaru.


In articol:

Vecinii lui Viorel și ai Vulpiței fac dezvăluiri cutremurătoare despre cuplul devenit celebru în România în ultimele luni. Oamenii confirmă spusele fostei asistente TV, Emily Burghelea, care a spus în direct că nu poate accepta ca Vulpița să fie agresată și nimeni să nu intervină.

După acest moment, Emily și-a dat demisia, iar acum ies la iveală o mulțime de lucruri șocante despre cuplul de la Blăgești.

Veronia Stegaru ar fi fost lovită de nenumărate ori de către soțul ei, Viorel, iar nimeni nu ar fi intervenit pe vremea când locuiau în casa socrilor tinerei.

Părinții lui Viorel nu ar fi intervenit niciodată

Și mai șocant este faptul că părinții lui Viorel nu ar fi intervenit niciodată atunci când fiul lor și-ar fi bătut soția și, susțin și ceilalți vecini, chiar le-ar fi părut bine să o vadă pe Veronica în chinuri.

„Veronica și Viorel sunt unii dintre cei mai săraci oameni de la noi de aici. Ea a plecat de acasă din cauza sărăciei, mai are doi frați, de-abia aveau ce să pună pe masă. A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât.

Citeste si: Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița

Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa.

Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a spus vecina celor doi soți, Viorel și Vulpița pentru cancan.ro.

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”
Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Vecinii Vulpiței cred că tânăra s-a obișnuit cu violențele

În plus, aceeași vecină crede că Vulpița se complace în această situație.

Citeste si: Răzvan Botezatu cere intervenția poliției în cazul Vulpiței bătute de Viorel! ”Vorbim de un abuz fizic acoperit de niște oameni”

„Eu cred că nu mai poate scăpa de Viorel și de-asta se complace în situația asta. E încă tânără și nu a ieșit în lume să vadă cum trebuie să se comporte bărbații cu femeile, de-asta acceptă bătaia.

Acum, când am văzut la emisiune că a spus asistenta că e bătută, mi-am amintit de ce se întâmpla aici, în Blăgești, înainte să se mute ei la București. Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, a mai completat vecina Stegarilor, pentru aceeași sursă.


Abonează-te pe

Citește și:

Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

Vulpița, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme pe picior...”

Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri