Vulpița, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme pe picior...”


Vulpița, bătută de Viorel, după ce s-a aflat că bărbatul este violent. Un martor cheie a văzut rănile de pe corpul Vulpiței.


In articol:

Vulpița, bătută de Viorel! În scandalul momentului, după ce Emily Burghelea a dezvăluit că Vulpița este lovită de către soțul ei, Viorel, o vloggeriță susține varianta fostei asistente de la Acces direct.

Andra Constantin a dezvăluit că Vulpița a sunat-o cu video pentru a-i arăta chinurile la care este supusă de către soțul său.

Vulpița s-a plâns unei vloggerițe

Aceasta a fost șocată să vadă că Vulpița este tratată groaznic de către Viorel și a mărturisit că nu este de acord, sub nicio formă, cu violența domestică.

Citeste si: Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

„Acum o lună am cunoscut-o pe Veronica la magazinul Soniei Trifan, unde am machiat-o. Am avut ocazia să o întâlnesc de două ori. Vineri, 12 iunie, am primit un telefon de la Veronica plângând că este agresată. Mie nu mi-a venit să cred că ei oricum se ceartă non-stop. Și-a apropiat telefonul și mi-a arătat: «Uite, se vede?».

I-am zis că se vede că e puțin umflată. Mi-a arătat mâna și piciorul drept. Nu mi se pare normal. Am rugat-o să tacă pentru că nu știi la nervi cum reacționează omul și unde lovește.

Le-am spus jurnaliștilor printr-un mesaj că știm tot și că nu e normal ce se întâmplă. Le-au luat telefoanele. Telefoanele soților Stegaru sunt la jurnaliști și umblă în ele. Le-au închis conturile sau ne-au blocat pe noi. Nu e OK” a spus Andra, în vlogul său.

Citeste si: Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița

Vulpița, plină de vânătăi din cauza bătăilor încasate de Viorel

Vulpița, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme pe picior...”
Vulpița, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme pe picior...”
Andra a continuat să vorbească, în vlogul său, despre vânătăile Vulpiței, pe care susține că le-a văzut chiar ea.

„M-a sunat apoi un alt jurnalist, care a încercat să îmi spună că Emily e de vină, că ea a îmbătat-o pe Veronica și că și-a bătut joc de ea. Petrecerea despre care se spune a avut loc sâmbătă seara, iar Veronica avea deja vânătăile, țin să menționez. Eu pot să confirm că Veronica este vânătă la ochi. Am și o fotografie în care se vede. Mie îmi pare foarte rău de Veronica, chiar dacă ea a greșit în trecut. Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână, tot pe dreapta. A venit de la Călărași (n.r. – pentru a filma la un proiect) plânsă” a conchis vloggerița.


Abonează-te pe

Citește și:

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Ziua de 1 Decembrie, marcată de o ceremonie fără public

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri