Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea ! Mărturisirile șocante ale lui Viorel: „A chemat-o pe Vulpița la o petrecere”


Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea a ieșit la iveală, cu ajutorul lui Viorel, care a povestit ce s-a întâmplat cu Vulpița.


In articol:

Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea! Vestea că Vulpița a fost agresată chiar de soțul său, Viorel, a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că afirmațiile au culminat cu demisia asistentei TV Emily Burghelea. Se pare că adevărul se află undeva la mijloc, mai ales că Viorel nu a lăsat situația în voia sorții, și a decis să spună lucrurilor pe nume.

Citeste si: Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !
ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

Aparent, Emily Burghelea a încălcat mai multe reguli, iar Viorel nu ar fi atins-o nici măcar în glumă pe Vulpița din Blăgești. Mai mult decât atât, Viorel a decis să nu lase lucrurile nerezolvate, așa că a spus adevărul.

”Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: <Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily.>. <Păi și ce vrei?>, i-am zis eu. <Păi să mă duc la ea la o petrecere> și i-am zis <Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo,> a început seria destăinuirilor lui Viorel.

Citeste si: Scandalul continuă! Emily Burghelea răspunde atacurilor: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !
ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

Mărturisirile șocante ale lui Viorel despre scandalul momentului: ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea

Totodată, Vulpița a intervenit în discuție și a recunoscut că fosta asistentă TV i-a cerut adresa/locația, pentru a-i lua pe cei doi de acasă, însă Veronica nu a făcut acest lucru.

”Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit.. Înalt. Un băiat înalt,” a mai adăugat tânăra din Blăgești.

Citeste si: Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !
ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

”Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok.

A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ”Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă”. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: <Hai să facem baie în Jacuzzi>. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma,” a declarant Viorel.

Citeste si: Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”


Abonează-te pe

Citește și:

Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Momente tandre la Survivor România. Ce s-a întâmplat în taberele Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri