Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea ! Mărturisirile șocante ale lui Viorel: „A chemat-o pe Vulpița la o petrecere”

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea a ieșit la iveală, cu ajutorul lui Viorel, care a povestit ce s-a întâmplat cu Vulpița.

Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea! Vestea că Vulpița a fost agresată chiar de soțul său, Viorel, a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că afirmațiile au culminat cu demisia asistentei TV Emily Burghelea. Se pare că adevărul se află undeva la mijloc, mai ales că Viorel nu a lăsat situația în voia sorții, și a decis să spună lucrurilor pe nume.

Citeste si: Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !
ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

Aparent, Emily Burghelea a încălcat mai multe reguli, iar Viorel nu ar fi atins-o nici măcar în glumă pe Vulpița din Blăgești. Mai mult decât atât, Viorel a decis să nu lase lucrurile nerezolvate, așa că a spus adevărul.

”Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: <Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily.>. <Păi și ce vrei?>, i-am zis eu. <Păi să mă duc la ea la o petrecere> și i-am zis <Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo,> a început seria destăinuirilor lui Viorel.

Citeste si: Scandalul continuă! Emily Burghelea răspunde atacurilor: „Ne vedem în INSTANȚĂ”

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !
ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

Mărturisirile șocante ale lui Viorel despre scandalul momentului: ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea

Totodată, Vulpița a intervenit în discuție și a recunoscut că fosta asistentă TV i-a cerut adresa/locația, pentru a-i lua pe cei doi de acasă, însă Veronica nu a făcut acest lucru. ”Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit..

Înalt. Un băiat înalt,” a mai adăugat tânăra din Blăgești.

Citeste si: Emily Burghelea, scandal de proporții cu Mirela Vaida! S-au aruncat cuvinte grele: „Mirela, eu te...”

ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !
ADEVĂRUL din spatele demisiei lui Emily Burghelea !

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

”Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ”Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă”. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: <Hai să facem baie în Jacuzzi>. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma,” a declarant Viorel.

Citeste si: Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”Citește și:

Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies