Fotografie controversată cu Vulpița vânătă la ochi. Internauții au luat foc: „Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”


Simpatizanții Vulpiței de la Acces Direct au devenit vigilenți, după ce fosta asistentă de la Antena 1, Emily Burghelea, și-a dat demisia în direct spunând că Vulpița este bătută de Viorel.


In articol:

Cei din mediul online au reacționat prompt la o fotografie postată de Veronica Stegaru, în care, deși este machiată, pare să aibă o vânătaie la ochiul drept.

Poza a stârnit controverse printre urmăritorii Vulpiței. Cei mai mulți dintre ei s-au alarmat și i-au lăsat numeroase comentarii de îngrijorare. Pe de altă parte, internauții au luat în vizor și echipa de la Acces Direct, care ar ignora bătăile pe care le-ar încasa Veronica de la partenerul său, Viorel.

Fotografie controversată cu Vulpița vânătă la ochi. Internauții au luat foc: „Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”
Fotografie controversată cu Vulpița vânătă la ochi. Internauții au luat foc: „Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine…”

„Ce o tot machiați…nu e destul că a bătut-o Viorel? / Nici măcar machiajul ăsta nu-i mai acoperă vânătăile…rușine… / Arăți de parcă te-a lovit trenul / Pari mai bătrână cu machiaj”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, la postarea cu pricina.

Citeste si: Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Rafaelo i-a luat mașină Vulpiței: „Am dat Mustangul meu și diferența și ți-am luat o mașină”

Rafaelo s-a gândit să-i facă o surpriză Vulpiței și nu una oricare, ci una de milioane. Artistul s-a gândit să-i ofere Vulpiței o mașină.

Artistul a făcut un vlog în care a dezvăluit că și-a vândut Mustangul pentru a-i cumpăra o mașină Vulpiței. Ne vine greu să credem că Rafaelo și-a vândut mașina sa de fițe pentru a-i face o supriză Vulpiței, însă artistul a spus asta de mai multe ori pe vlog și până a proba contrarie, nu ne rămâne altceva de făcut decât să-l credem.

Citeste si: Relația Vulpița- Rafaelo: Simona de la Puterea Dragostei face afirmații incredibile

Vulpița a fost foarte încântată de mașina pe care a primit-o de la Rafaelo, l-a pupat și l-a luat în brațe pe artist.

Veronica, ți-am luat mașină! Surpriză! Imediat o să vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu și diferența și ți-am luat ție o mașină. Deci pe tine te cheamă Maki, da? Așa că ți-am luat mașina cu Maki la număr. Ți-am luat mașină special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Citeste si: Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

 


Citește și:

Emily Burghelea a părăsit România! Unde a plecat fosta asistentă a Mirelei Vaida?

Adevărul din spatele demisiei lui Emily Burghelea ! Mărturisirile șocante ale lui Viorel: „A chemat-o pe Vulpița la o petrecere”

Cu siguranță nu știai aceste detalii despre Vulpița din Blăgești! Ce studii are, de fapt, Veronica Stegaru

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Nelu Tătaru, primele declarații despre revenirea la starea de urgenta

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Celebrul actor are coronavirus! Cum se simte Horațiu Mălăele, după ce a fost confirmat cu COVID-19?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri