Vreme de TOAMNA in Romania! Uite cand revine soarele!


Vremea rămâne instabilă şi răcorosă în următoarele ore, pentru ziua de astăzi fiind anunţate ploi în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în sudul, estul şi centrul ţării, dar şi în zona montană.

Astăzi sunt aşteptate cantităţi de apă de până la 25 de litri pe metru pătrat, iar ploile vor continua şi sâmbătă, când sunt anunţate precipitaţii abundente, furtuni şi grindină.

De duminică vine soarele deasupra României. Şansele de precipitaţii sunt redus şi, chiar dacă vor mai fi ploi în sudul extrem al ţării, ele nu vor fi însemnate cantitativ.

Vestea bună de la meteorologi este aceea că temperaturile vor creşte mult începând cu duminică, maximele fiind potrivite pentru această perioadă. Excepţie face vestul ţării, unde temperaturile vor urca chiar şi până la 27 de grade Celsius.

Meteorologii anunţă o săptămână călduroasă în cea mai mare parte a ţării, maximele prognozate fiind chiar şi de 30 de grade Celsius.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri