Prognoza meteo pe doua saptamani: ploi torentiale, schimbari de vreme si temperaturi mici!


Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

PROGNOZA METEO pe două săptămâni BANAT

În primele zile ale intervalului de prognoză, temperaturile maxime vor scădea de la 18 la 14 grade, iar cele minime de la 11 la 3 grade, în medie regională, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă. După data de 10 mai, valorile termice vor creşte din nou, astfel încât temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 26 de grade, iar cele minime vor fi de 11...12 grade. Spre sfârşitul primei săptămâni va avea loc o răcire uşoară a vremii, iar regimul termic va fi caracterizat de maxime diurne de 21...22 de grade şi minime nocturne de 9...10 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor se va menţine ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză. Local, îndeosebi în intervalele 8-10 mai şi, respectiv, 13-15 mai, cantităţile de apă pot fi mai însemnate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

SURPRIZĂ URIAȘĂ! O vedetă de la Exatlon a intrat la ”Mireasa”! Războinica arată senzațional și deja l-a cucerit pe cel mai dorit bărbat din comepetiție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri