Vrei să vezi cu cine vorbește el pe messenger? Află dacă este posibil și ce poți să faci


Există multe persoane care fac parte dintr-o relație, iar la un moment dat își doresc să afle cu cine vorbesc partenerii lor pe messenger.


In articol:

Aflați din rândurile următoare câteva modalități pe care le puteți încerca pentru a afla cu cine vorbește partenerul din cuplu pe messenger, dar și cum vă poate afecta acest lucru relația de cuplu, odată ce ați recurs la o astfel de metodă.

 

Ce să faci dacă vrei să vezi cu cine vorbește pe messenger

Pot exista câteva modalități prin care tu poți afla cu cine vorbește sau a vorbit o persoană pe messenger, însă nu se știe cât de mult te va ajuta acest lucru sau îți va dăuna. Una dintre aceste modalități constă în deschiderea ferestrei de messenger, iar în dreptul fotografiei respectivei persoane va apărea „Show Recent Messages F3”.

Acest lucru îți va permite să controlezi orice conversație din mesaje care au loc pe telefonul persoanei respective. De asemenea, te-ar ajuta dacă ai avea parola direct.

O altă modalitate este de a da click dreapta pe „See Older Messages” în conversația cu persoana respectivă și să deschizi link-ul într-o filă nouă. Această modalitate însă, va notifica prin aplicația Facebook Messenger, prietenul căruia tu îi vei citi mesajele, în momentul în care o vei face.

Iar nu în ultimul rând, o altă modalitate este de a intra în aplicația de messenger și de a ieși din contul tău, pentru a intra pe alt cont. Te va întreba dacă vrei să intri tot în contul tău de Facebook sau doar pe messenger, iar varianta pe care vei alege este doar de messenger. În acel moment va trebui să pui numărul de telefon al persoanei respective.

Cu puțin noroc, dacă aceasta nu a setat să primească mesaj atunci când intră pe messenger, vei putea intra fără nicio problemă. Totodată, vă puteți ajuta de aplicația „Spion Facebook Messenger” sau altfel spus „Snoopza”, cu ajutorul căreia veți putea afla despre schimbul de mesaje al altor persoane.

ce inseamna daca partenerul a inceput sa se distanteze

Citeste si: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

 

Ce repercusiuni poate avea asupra relației, citirea mesajelor partenerului

Odată ce ai început să citești mesajele partenerului, fie că s-a întâmplat cu voia sa sau ai găsit tu anumite metode pentru a le afla, află că vor exista anumite repercusiuni asupra relației voastre.

Timpul excesiv sau nepotrivit petrecut cu o altă persoană

Odată ce ai citit mesajele partenerului și ești de obicei o persoană mai posesivă sau care devine cu ușurință geloasă și deranjată de anumite lucruri, ți se va părea și că partenerul nu îți va mai acorda ție atât de multă atenție precum o făcea înainte. Acest lucru te poate face imediat să începi să ai bănuieli, bănuieli care te vor face să îți testezi partenerul de nenumărate ori sau te va face să te retragi ușor, ușor din relație. Îți vei pune totodată și nenumărate întrebări: de ce acordă atenție altor persoane? de ce se confesează altor persoane? ce are de împărtășit cu o altă persoană? are secrete față de tine? de ce nu poate împărtăși sentimentele sau nevoile față de tine și preferă altă persoană?, și tot felul de astfel de întrebări care vor veni de-a lungul timpului.

exista aplicatii prin care pot sa citesc mesajele altei persoane

Citeste si: Cum seduci un bărbat Berbec. Respectă regulile de bază pentru a-l cuceri imediat

Secretele și lipsă de afecțiune

O relație este bazată în primul rând pe încredere și include bineînțeles, destăinuiri reciproce. Însă odată ce acestea sunt din ce în ce mai puține sau chiar ajung să nu mai existe, se creează imediat suspiciunea față de partener. Odată ce vei alege să îi citești mesajele cu alte persoane, vei ajunge să crezi că partenerul tău este mult mai apropiat de respectiva persoană, pentru că i se confesează mai mult sau mai puțin, decât o face cu tine. Iar dacă în ultimul timp l-ai văzut și l-ai simțit mult mai cu capul în nori și mai neatent, vei simți nevoia să te retragi. Vei evita să te implici în activități cu acesta, așa cum obișnuiați să faceți, iar lipsa de afecțiune își va face simțită prezența într-un timp foarte scurt.

Preocupare față de apelurile telefonice și convorbirile de lungă durată

Odată ce vei alege să citești mesajele partenerului pe care le-a avut cu o altă persoană, vei avea tendința să fii mult mai atentă decât erai înainte, la momentele în care va primi un telefon sau va avea convorbiri mai lungi. Odată cu aceste aspecte, poți observa și alte comportamente legate de același subiect. Se poate ca partenerul să înceapă să își țină telefonul fără sonor sau să își verifice telefonul mai des, lucruri ce te vor face să nu mai fii atât de implicată în relație.

cum aflu daca ma insala

Citeste si: 10 locuri de vizitat lângă București. Poți merge singură, cu iubitul sau cea mai bună prietenă


Abonează-te pe

Citește și:

Femeia BALANȚĂ. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Ce îl enervează pe bărbatul RAC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Cum seduci un bărbat Berbec. Respectă regulile de bază pentru a-l cuceri imediat


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri