Cum seduci un bărbat Berbec. Respectă regulile de bază pentru a-l cuceri imediat


La bărbatul Berbec, ca și la ceilalți nativi, există un anumit mod în care îi poți seduce. Însă care să fie oare cel care se aplică în cazul nativului Berbec?


In articol:

Aflați din rândurile următoare câteva caracteristici generale ale bărbatului Berbec, ce femei preferă acesta, dar și cum îl puteți seduce pentru a-l face să se îndrăgostească iremediabil. De asemenea, aflați și dacă sunteți sau nu compatibilă cu acesta.

 

Caracteristici generale ale bărbatului Berbec

Bărbatul Berbec este predispus în general la schimbări bruște de dispoziție. Totodată, acesta poate să fie senzual și pasional, iar brusc să devină rece. Acest lucru se poate întâmpla și dacă îl vei jigni, îl vei face să își piardă interesul pentru tine, iar totodată își va schimba și atitudinea.

Iar pentru a reveni la relația pe care o aveai înainte cu acesta, va trebui să iei totul de la capăt.

Bărbatul din zodia Berbec este foarte creativ și plin de idei pentru a rezolva toate problemele întâmpinate. Din această cauză, în anumite momente este posibil să te obosească, însă cu siguranță nu te vei plictisi niciodată. Alte caracteristici care îl descrie pe bărbatul Berbec extrem de bine, sunt legate de nerăbdare, încăpățânare, aroganță și competitor.

Acesta obișnuiește să concureze cu toți, câteodată chiar și cu propria lui persoană.

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: Ai inselat o zodie? De cine trebuie sa fugi, daca mai vrei sa traiesti

 

Ce femei preferă bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec tinde mereu să se afle în centrul atenției și să fie înconjurat constant de femei. Fiind un tip romantic și absolut grozav într-o relație, acesta va dori să aibă lângă el o femeie inteligentă, care să știe să comunice și să fie directă. Pe de altă parte, nu va suporta niciodată să aibă lângă el o femeie cu ascunzișuri, mofturi sau fandoseli.

De obicei, aceștia tind să fie atrași de femeile care au o atitudine mai băiețoasă, cu spirit de inițiativă, care știu ce vor de la viață și de la partenerul de lângă ele, dar și cele care pot avea grijă singure de ele, fără să aibă nevoie întotdeauna de un bărbat. Acesta va dori să îi ofere femeii de lângă el tot ce își dorește, prin urmare, bărbatul Berbec  muncește și câștigă foarte bine.

horoscop azi

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 25 martie 2022. O zodie va dori să se retragă

 

Cum seduci un bărbat Berbec

Cu toate că bărbatul Berbec tinde să fie foarte greu de convins atunci când vine vorba de iubire, odată ce va simți că și-a găsit sufletul pereche, acesta va renunța la joculețe și la infidelități și se va axa întrutotul persoanei iubite.

Bărbatul Berbec tinde să se lase cucerit atunci când vânează, nefiind confortabil în postura de „pradă”. Chiar dacă și acesta dorește să fie sedus, nu vrea să fie sedus mai mult decât obișnuiește să o facă acesta, dorind să dețină control asupra situației. Prin urmare, dacă începeți să vă îndrăgostiți de un bărbat Berbec, spuneți-i pe față acest lucru, pentru că se va simți flatat și îl va atrage.

Pe scurt, pentru a reuși să seduceți un bărbat Berbec tot ce trebuie să faceți este să fiți directă, mereu dinamică, plină de entuziasm și să vă lăsați curtată, pentru că, așa cum am menționat anterior, bărbatului Berbec îi place la nebunie să curteze. Trebuie totuși să nu te lași prea ușor și nici prea greu, pentru a exista constant acea provocare de care acesta este atras. Nu uita să deții și tu controlul, și să nu-i faci întotdeauna pe plac, pentru că nu îi place asta.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 25 martie 2022. Iepurele va avea rezultate pe măsura așteptărilor

 

Compatibilități ale bărbatului Berbec

Bărbatul Berbec fiind un semn de foc, acesta lucrează foarte bine în combinație cu aerul. Prin urmare, poate face casă bună alături de zodia Leu și Săgetător și trebuie să evite pe cât de mult posibil nativii zodiei Gemeni și Pești. Dacă privim din punct de vedere al afacerilor, acestea vor merge ca pe roate, odată ce bărbatul Berbec se va asocia cu o persoană născută sub semnul zodiei Rac.

Odată ce veți depăși etapa de relație cu bărbatul din zodia Berbec, veți vedea că acesta va deveni un soț și un tată extrem de afectuos și de mândru. Va tinde în schimb să dețină controlul în totalitate asupra copiilor, însă acest lucru se poate schimba odată cu explicarea faptului că exact așa cum și pentru el este important să fie independent și liber, așa vor dori și copiii.

horoscop 2022 berbec

Citeste si: Horoscop Baba Vanga. Zodiile care vor avea belșug și noroc pe toate planurile în următorii cinci ani


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Baba Vanga. Zodiile care vor avea belșug și noroc pe toate planurile în următorii cinci ani

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 25 martie 2022. Iepurele va avea rezultate pe măsura așteptărilor

Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 25 martie 2022. O zodie va dori să se retragă

Ai inselat o zodie? De cine trebuie sa fugi, daca mai vrei sa traiesti

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ultimele clipe din viața Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă a recunoscut tot
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri