Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022


Te numeri printre persoanele care plâng la filmele cu finaluri fericite? Notează o listă de filme de pe Netflix, pe care nu trebuie să le ratezi în 2022.


In articol:

Filmele romantice au fost întodeauna un remediu pentru cei care și-au dorit o seară liniștită. Dacă nu știi, la ce film să te mai uiți, iată câteva sugestii care ar putea să-ți atragă atenția.

Fie că vorbim de filme: de dragoste, thriller, dramă, comedie, psihologic sau de groază, acestea trebuie să-ți capteze toată atenția. La finalul vizionării, să rămâi măcar cu o impresie plăcută despre cele două oore petrecute în faţa televizorului

Iată care este topul celor mai bune filme romantice de pe Netflix!

Citeste si: 30 de idei pentru a scăpa de plictiseală în 2022

Citeste si: CITEȘTE: Când începe „Te cunosc de undeva”. 2022 ne aduce al 17-lea sezon al emisiunii

Topul filmelor romantice de pe Netflix

Dacă următoarele filme nu-ți par cunoscute, atunci trebuie neapărat să le vizionezi.

Aceste pelicule sunt printre cele mai populare și cunoscute.

Iată care este topul filmelor romantice de pe Netflix:

Înainte să te cunosc

Acest film este o peliculă britinică, în care ne sunt prezentate două persoane din două lumi diferite. Ea, o femeie simplă, cu o situație financiară modestă si țeluri înalte.

El este un bărbat de succes, chipeș și celebru, care a fost imobilzat la pat, într-un accident.

Viața îi aduce împreună și chiar ajung să se iubească, iar finalul este neașteptat.

Citeste si: 8 filme pentru un Revelion in doi

Cinzeci de umbre ale lui Grey

În acest film, o jurnalistă se îndrăgostește de un bărbat bărbat de succes, care are o perspectivă diferită asupra relațiilor. În final, cei doi se îndrăgosesc și trăiesc o poveste dragoste plină de pasiune. Filmul se împarte în trei părți.

365 de zile

Este unul dintre cele mai iubite filme de dragoste. Capul mafiei italiene se îndrăgostește de o tânără și recurge la un gest neobișnuit, pentru a o avea. Acesta o sechestrează, timp în care fata trebuie să se îndrăgostească de el. Dacă planul bărbatului a funcționat, veți vedea doar urmărind întregul film.

Comedii romantice de pe Netfix

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

Prietenii cu folos

Doi tineri decid de comun acord să întrețină relații intime, dar fără să se implice sentimental. Planul decurge așa cum și-au dorit, până când ajung să simtă mai mult unul pentru celălat. Finalul este unul neașteptat și te va surprinde, cu siguranță!

Cât romantism!

În acest film, viața unei arhitecte s-a schimbat brusc, în urma unei lovituri la cap. După ce a fost ținta glumelor răutăcioase a oamenilor din jur, aceasta ajunge să cunoască succesul atât în materie de bărbați, cât și în plan financiar. Află care va fi cuceritorul inimii ei!

Aroma Iubirii

O bloggeriță este trasă pe sforă, după ce se încrede în vorbele unui bărbat, pe care l-a cunoscut pe site-urile matrimoniale. Pe parcursul filmului, se deosebesc două povești de iubire. Dacă filmul ți-a stârnit interesul, vezi care dintre cele două povești va câștiga.

Filme romantice cu adolescenti

După ce ne-am întâlnit

În primul ei an de facultate, o tânără din provincie, se îndrăgostește de băiatul rău. Cei doi au o poveste de iubire complicată și întâmpină foarte multe obstacole pe parcursul fimului. Filmul apare pe Netflix în două părți și este iubit de majoritatea adolescenților.

Cabina de sărutări

O tânără riscă să-și piardă cel mai bun prieten, atunci când se îndrăgostește de fratele lui mai mare. Cei doi aleg să-și trăiască povestea de iubire, iar asta va complica foarte mult lucrurile pe parcursul filmului. Filmul are trei părți și este foarte apreciat în rândul adolescenților. 

Tuturor băieților pe care i-am iubit

Scrisorile de iubire ale unei fete ajung la destinatari după foarte mulți ani. Acest lucru provoacă un haos, iar aceasta este nevoită să-și facă ordine în viața sentimentală.

Filme romantice vechi

Cele mai bune filme de dragoste

Mândrie și prejudecată

Acesta este unul dintre cele mai iubite și apreciate filme vechi. Pelicula prezintă o poveste inspirată din cartea lui Jane Austen. Acest film prezentă o relație pasională între Elizabeth Bennet și domnul Darcy, un bogat din lumea aristocrată a secolului IXI. Dacă nu ai citit cartea, acest film te va ajuta să cunoști lumea aristocraților.

Notting hill

Vezi unde poate duce o întâlnire neașteptată, între un patron și o vedetă la Hollywood. Povestea de iubire a celor doi te va ține cu sufletul la gură.

Ciocolată cu dragoste

Acest film prezeintă o poveste de iubire cu un început de-a dreptul dulce. Magazinul de ciocolată a protagonistei face vâlvă într-un sat din Franța. Vezi cum ciocolata poate face două persoane să fie de nedespărțit!

Aceste pelicule romantice sunt celebre în aproape toate colțurile lumii și s-au bucurat de foarte mult succes. Dacă nu le-ai văzut, ar fi bine să le vizionezi!


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Când începe „Te cunosc de undeva”. 2022 ne aduce al 17-lea sezon al emisiunii

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

5 scene memorabile la masa de ruletă din filme celebre

8 filme pentru un Revelion in doi

DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii “Roata Norocului”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri