10 locuri de vizitat lângă București. Poți merge singură, cu iubitul sau cea mai bună prietenă


Vine o zi în care v-ați dori să scăpați de rutină și să petreceți timp alături de persoanele apropiate sau chiar singuri, însă nu știți încotro să mergeți.


In articol:

Aflați din rândurile următoare mai multe locuri pe care le puteți vizita alături de iubit, cea mai bună prietenă sau chiar singuri, care se află lângă București.

 

Locuri de lângă București pe care le poți vizita singură

Palatul Știrbei, Buftea

Dacă îți dorești să ai parte de un anumit timp doar pentru tine, Palatul Știrbei poate să fie locul potrivit. Te poți bucura de frumusețea palatului, te poți plimba liniștită pe alei, în împrejurimi și poți chiar să te delectezi cu o cafea delicioasă.

Lacul oferă de asemenea o priveliște numai bună de pus gândurile în ordine.

Domeniul Golești

Poți sta la un picnic și singură, iar Domeniul Golești este locul numai bun pentru a face asta. Totodată, poți vizita în liniște conacul, muzeul țăranului, livada, iar de asemenea, poți vedea și poneii. O plimbare la Domeniul Golești, te poate scăpa de tot stresul acumulat pe întreaga perioadă a săptămânii.

Rusenski Lom

Rusenski Lom sau altfel spus, „Bulgaria rurală” este localizată la aproximativ 70 de kilometri de București. Aici te poți bucura de mai multe experiențe chiar și singură. Începând de la canionul în calcar și exemplarele destul de rare de faună și floră, precum: broasca țestoasă, lupul, vulturul, uliganul, barza și terminând chiar cu mănăstiri săpate în piatră sau peșteri.

locuri de vizitat langa bucuresti pentru cupluri

Citeste si: Ce poți să vizitezi în BRAȘOV. "Am fost copleșit de frumusețea locurilor și de moștenirea extraordinar de bogată a acestor comunități”

 

Locuri de vizitat lângă București pentru cupluri

Pădurea Băneasa sau Snagov

Dacă vă doriți să petreceți timp alături de partener, vă recomandăm Pădurea Băneasa sau Snagov. Nu este foarte departe de București și vă puteți bucura de o masă gustoasă la un restaurant din zonă sau chiar să vă petreceți timpul la piscină.

Ferma Cocoșul Roșu

Un alt loc potrivit pentru a merge însoțit de către partener, este Ferma Cocoșul Roșu. Aici puteți savura o masă de bucate din ferma proprie, vă puteți bucura de o plimbare cu căruța până la Casa Bătrânească din câmp, unde veți putea hrăni și animalele. De asemenea, puteți achiziționa și de-ale casei, brânzeturi, ouă și lapte.

Parcul Natural de la Comana

Acesta este un loc perfect pentru a petrece timp alături de partener. Pe lângă faptul că puteți face un grătar, dacă vă doriți, vă puteți plimba și cu bărcile cu motor pe Lacul Delta Neajlovului. Parcul Natural Comana reprezintă locul unde veți simți cu adevărat că trăiți. Acest lucru se datorează faptului că puteți avea o plimbare liniștită în parc, dar dacă doriți să aveți parte de puțină aventură, puteți încerca și parcul de aventură. Tot aici puteți vizita și  Moara de Hârtie, din Satul Meșteșugarilor.

locuri de langa bucuresti pe care le poti vizita singura

Citeste si: Ce poți să vizitezi în SINAIA. "Neașteptată, antrenantă, romantică, frumoasă Sinaia. Abia aștept să mă întorc."

 

Obiective turistice lângă București pe care le poți vizita împreună cu cea mai bună prietenă

Lacul Paltinu, Valea Doftanei

Acesta este un loc deosebit, atât în ceea ce privește peisajul în sine, dar și cazarea și mesele de care vă puteți bucura. Pe pajiștea Lacului Paltinu, puteți să faceți un grătar, există un loc de joacă sau chiar puteți lua un picnic, alături de cea mai bună prietenă. De asemenea, dacă sunteți pasionate de pescuit, o puteți face pe malul lacului.

Palatul Mogoșoaia

Puteți petrece timp de neuitat alături de prietenă cea bună, la Palatul Mogoșoaia, fiind un loc cu o atmosferă foarte plăcută. Parcul este mult mai mare decât obișnuia să fie înainte, iar în cazul în care vă doriți să faceți mai mult decât o simplă plimbare în aer liber, pe lac vă puteți da cu canoile, puteți face un picnic pe iarba verde sau vă puteți plimba cu trotinetele sau bicicletele.

Comuna Belciugatele

Pentru momentele în care simțiți nevoia de relaxare alături de cea mai bună prietenă, Comuna Belciugatele poate să fie o zonă numai bună de vizitat. Pe lângă peisajul absolut minunat pe care îl oferă această zonă, există și câteva hanuri și un complex turistic pe care le puteți vizita. Vă puteți bucura de o plimbare frumoasă, dar și de o masă absolut delicioasă.

obiective turistice langa bucuresti pe care le poti vizita impreuna cu cea mai buna prietena

Citeste si: CITEȘTE: Care sunt cele mai frumoase obiective turistice din România


Abonează-te pe

Citește și:

Ce poți să vizitezi în SINAIA. "Neașteptată, antrenantă, romantică, frumoasă Sinaia. Abia aștept să mă întorc."

Ojă semipermanentă: Modele de unghii 2022

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ce poți să vizitezi în BRAȘOV. "Am fost copleșit de frumusețea locurilor și de moștenirea extraordinar de bogată a acestor comunități”

Ce să îți pui în bagaj la munte. Ce trebuie să cuprindă bagajul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri